Ліндсей Шукус завойовує нагороди і просто “сяє” на червоній доріжці після розставання з Беном Аффлеком

38-річна Ліндсей Шукус, по всій видимості, повільно, але вірно приходить до тями після розставання з 46-річним Беном Аффлеком. Минулого вечора американський телевізійний продюсер з’явилася в Microsoft Theater на цеременіі вручення нагород “Еммі”. На цей раз Ліндсей постала на червоній доріжці в гордій самоті, хоча ще в минулому році приходила на премію в компанії Бена.

Однак ця обставина не завадила Шукус добре провести час і отримати заповітну статуетку “Еммі”. Нагорода дісталася Ліндсей за продюсування комедійного шоу “Суботнім вечором в прямому ефірі” (Saturday’s Night Live). Ця перемога стала для колишньої пасії Аффлека справжнім тріумфом, адже до цього вона цілих шість разів номінувалася на премію “Еммі”, але залишалася без статуетки.

Нагадаємо, Ліндсей Шукус і Бен Аффлек офіційно розлучилися після року стосунків в кінці серпня. З чуток, причиною розриву стало згубне захоплення Бена алкоголем (втім, чимало чуток ходило і про його зради).

“Пристрасть Бена зруйнувала їх відносини. Він сильно випивав і був не готовий до створення справжньої сім’ї. Ліндсей не хотіла брати участь в цьому цирку і висвітлювати такі особисті проблеми в ЗМІ. Особливо у важкі часи, коли за Аффлеком по п’ятах ходили папараці. Вона не любить зайвої уваги, тому зробила все, щоб її позбутися”,

– розповів про розставання пари інсайдер.

Поділись


Новини партнерів