Бенедикт Камбербетч і вагітна Софі Хантер на препаті Emmy

Бенедикт Камбербетч нечасто радує шанувальників виходами у світ і новинами з особистого життя, тому кожна його поява на червоній доріжці – свято для фанатів. Не став винятком і вчорашній вечір напередодні вручення почесної нагороди Emmy, на якому актор з’явився під руку з вагітною дружиною Софі.

Цей вечір на Голлівудських пагорбах Бенедикт ніяк не міг пропустити: він номінований на премію Emmy в категорії “Кращий актор” в міні-фільмі “Патрік Мелроуз” . У цьому проекті улюблений всіма за роль в серіалі “Шерлок” актор вийшов за рамки звичного амплуа витонченого інтелектуала і показав справжній клас акторської гри. Цікаво, що за останні 7 років актор 6 разів номінувався на цю престижну нагороду, але переміг лише одного разу.

Однак увага на вечорі була прикута не до Бенедикта, а до його дружини Софі. Інформація про те, що знаменитості незабаром стануть батьками втретє, з’явилася в кінці літа: Софі, хоча і вибирала вбрання широкого крою для виходів на Венеціанському кінофестивалі, не змогла в один з вечорів приховати своє становище через вітер (відео чекає вас нижче). Вчора Софі в сукні Simone Rocha дала черговий майстер-клас: як на останніх місяцях вагітності виглядати стильно.

 

Поділись


Новини партнерів