Кірстен Данст вперше вийшла в світ після пологів

Цієї ночі пройшла церемонія вручення телевізійної премії Emmy, на якій була присутня величезна кількість зіркових гостей, але в центрі уваги була Кірстен Данст і її наречений Джессі Племонс. Цей вихід у світ для пари став першим після народження їхньої спільної дитини – сина Енніса Ховарда. Як неважко помітити, 36-річна Кірстен після пологів – розцвіла: в сукні c глибоким декольте від Schiaparelli Haute Couture і прикрасах Fred Leighton вона виглядала просто приголомшливо!

У цьому році на церемонію Emmy Кірстен прийшла, щоб підтримати нареченого – Джессі Племонса був номінований в категорії “Кращий актор в міні-серіалі або фільмі” за роль в серіалі “Чорне дзеркало”. Здобути перемогу йому не вдалося: заповітну статуетку забрав додому Даррен Крісс, який зіграв у серіалі “Американська історія злочинів: Вбивство Джанні Версаче”.

Нагадаємо, вперше папараці сфотографували Кірстен Данст з животом в січні 2018 року. Як вона раніше розповідала в інтерв’ю журналу Marie Claire, на її думку, настав ідеальний період для народження дитини і перерви в роботі:

“Я не належала до числа тих людей, які постійно твердять “мені потрібна дитина!”, До тих пір, поки не народилася моя хрещена донька. Я так люблю її! Це почуття … ти навіть не можеш його уявити, воно відкривається тобі тільки після народження дітей. Минулої ночі я вкладала її спати, а на ранок вона запитала у своєї мами: “Де Кікі?” Мені просто подобається любити. Хочу випробувати те саме зі своїми дітьми.”

Їх з Джессі син з’явився на світ у травні.

Поділись


Новини партнерів