Анна Сєдокова похвалилася ідеальним пресом в стильному аутфіті

Українська співачка Анна Сєдокова приміряла стильний костюм, який складається з короткого топа і спідниці-олівця в чорному кольорі.

Модний наряд підкреслив красиві форми співачки і її ідеальний прес. Під фото в соцмережі Седокова розповіла про своє першє звільнення.

“Я пам’ятаю, як мене звільнили в перший раз. Нічого не віщувало біди. Я прокинулася о 4.15 ранку. О 4.30 я вже сиділа в маршрутці, яка забирала працівників нашого потроєного шоу по районам і привозила до 5.30 на роботу. Я, як завжди, приготувалася вести свій ранковий ефір і раптом до мене підійшла дівчина. Просто асистент і пошепки вимовила – «Ви звільнені. В ефірі вже інша пара».
Я вийшла з будівлі і не розуміла, як бути. Адже я пообіцяла Мамі, що куплю їй новий телевізор. Вона ж чекає. У неї був старенький такий. Мені здавалося, що після такої ганьби мене не візьмуть більше нікуди. Адже мене «звільнили». Я поплакала хвилин сім і потім сказала собі «зберися ганчірка». Через місяць я співала в кращій групі нашої країни, а з каналом ми до сих пір дружимо. Просто тепер вони мені платять у багато разів більше. “

Поділись


Новини партнерів