Енріке Іглесіас розповів про роман з Анною Курніковою: “До зустрічі з нею я і подумати не міг, що здатний на такі довгі відносини”

З народженням дітей Енріке Іглесіас став говіркішим з журналістами, ніж раніше – за останні три місяці він дав вже друге, нехай і коротке, інтерв’ю про Анну Курнікову і сім’ю, а в Instagram регулярно ділиться кумедними відео за участю близнюків. Днями він взяв участь в телешоу Un Nuevo Día, де і поговорив на особисті теми.

Про Анну Курнікову:

Вона весела, незалежна, що не “пасує” перед труднощами. І якщо бути чесним, до зустрічі з нею я і подумати не міг, що здатний на такі довгі відносини. Раніше у мене було багато різних дівчат, але все це було несерйозно.

Про батьківство і дітей:

Мені подобається моє нове життя. Тепер, коли я працюю на студії і час підходить до 20.00, я поспішаю додому. Мені хочеться швидше побачити дружину, дітей, дізнатися, чим вони займалися весь день, мене не хвилює більше нічого в цей момент… Тепер мені доводиться постійно шукати нові способи для розваги дітей, тому що їх посмішки перетворюють мене в найщасливішу ​​людину на світі . Це заряджає мене позитивом на весь день, я не перестаю посміхатися сам. Що може бути важливіше за це?

Про славу:

Я до сих пір не можу перестати дивуватися тому, що хтось хоче помацати мене, хтось може чекати мене біля готелю годину або цілий день, комусь потрібна фотографія зі мною, хтось хоче мене поцілувати. Це дивовижно!

Про життєвий досвід і дружбу з дітьми:

Звичайно, тепер я краще розумію своїх батьків … Але не думаю, що тут справа тільки в моїх дітях. Якась життєва мудрість приходить з роками, не дарма батьки часто кажуть: “Ти зрозумієш це, коли будеш в моєму віці”. Я б хотів стати перш за все другом для своїх дітей, особливо коли вони досягнуть віку в 12, 13, 14, 15 років. Я добре пам’ятаю себе і своїх друзів в цьому віці – батьки зазвичай стають не цікаві. Маю велику надію, що в нашій родині буде по-іншому.

Поділись


Новини партнерів