Оля Полякова розповіла про знакову подію в родині

У вівторок, 11 вересня, українська співачка Оля Полякова та її чоловік відзначають 14-річчя з дня весілля.

Цій даті артистка присвятила пост на особистій сторінці в Instagram, розповівши своїм фоловерам, як саме майбутній чоловік зробив їй пропозицію, від якої артистка не змогла відмовитися.

“Це свято незмінно починається вранці, за сніданком, коли ти і зробив мені пропозицію… Я прокинулася вийшла на кухню, а там шампанське, ікра і ти, я питаю: “Ми сьогодні аристократи чи дегенерати?” А ти мені: “Ми сьогодні наречений та наречена”, і бух на коліно, і кільце в п’ять карат мені на палець, ну хіба я могла відмовити?” – згадала Полякова.

До свого посту артистка доклала відповідний до історії знімок з ікрою та шампанським.

Менш ніж за годину пост Полякової зібрав понад 10 тис. лайків, фоловери зірки приєдналися до поздоровлень в коментарях під фотографією.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Милый мой! Этот праздник неизменно начинается утром ,за завтраком, когда ты и сделал мне предложение…, я проснулась вышла на кухню, а там шампанское, икра и ты, я спрашиваю «мы сегодня аристократы или дегенераты?» а ты ,мне мы сегодня жених и невеста, и бух на колено и кольцо в пять карат мне на палец, ну разве я могла отказать??))))) #люблютебя #14летсвадьбы

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Джерело

Поділись


Новини партнерів