Бен Аффлек повернувся додому після лікування від алкогольної залежності в реабілітаційному центрі

5 вересня папараці підловили 46-річного Бена Аффлека, який прогулювався біля свого будинку в Лос-Анджелесі. Актор напередодні повернувся з реабілітаційного центру, куди його наполегливо просила звернутися колишня дружина Дженніфер Гарнер. На свіжих кадрах він був одягнений в шорти, футболку і спортивну кофту на блискавці, при цьому виглядав Аффлек досить втомленим і неохайним.

Інсайдери розповіли журналістам MailOnline, що Бен все ще продовжує лікуватися – до нього додому регулярно приїжджають терапевти і фахівці, а якщо знадобиться, він повернеться в клініку на якийсь час. Треба відзначити, що реабілітаційний центр вважається одним з кращих в Америці, там є і величезний тренажерний зал, і відкриті басейни, і прогулянкові доріжки. Але судячи з усього, Аффлек все-таки вважає за краще займатися спортом в своєму власному особняку.

Цікаво, що в цей же день біля будинку Аффлека помітили синій автомобіль Acura з номерами округу Вірджинії, який, як відомо, належить Шоні Секстон. Незрозуміло, чи очікувала модель Playboy зустрічі з Беном або просто проїжджала повз (невже бувають такі збіги?).

В цей час його колишня дружина, яка подарувала Бену трьох дітей (12-річну Вайолет, дев’ятирічну Серафіну і шестирічного Семюеля), перебувала в Нью-Йорку.

Нагадаємо, 22 серпня Дженніфер приїхала додому до екс-коханого і викликала його на серйозну розмову. Коли дискусія закінчилася, Гарнер і Аффлек вирушили на автомобілі в один із лікувальних центрів Лос-Анджелеса. Актор вже не один раз лікувався від алкогольної залежності – в 2001 і в 2017 роках.

Незважаючи на те, що пара розпалася, колишня дружина не кидає актора в біді і надає йому підтримку.

“Джен прекрасно розуміє, що Бен хворий і потребує того, щоб близькі в нього вірили. Її хвилює зараз виключно його здоров’я. Вона намагається зберегти життя батька своїх дітей. Для неї все це дуже важко, особливо коли про кожен крок знає преса. Бен міг пити цілими днями. Він був в дуже поганому стані. Він тільки й робив, що пив, навіть душ не приймав. У якийсь момент він і сам захотів вилікуватися, йому була необхідна допомога професіоналів. Криза настала після розставання з 38-річним продюсером Ліндсей Шукус на початку серпня”,- сказав інсайдер.

Поділись


Новини партнерів