Сальма Хайек опублікувала знімок в бікіні в останній день літа

51-річна Сальма Хайек вирішила нагадати передплатникам, що літо підійшло до кінця. Зробила вона це, правда, вельми красиво – зірка опублікувала Селфі в бікіні.

“Прощай, літо 2018. Спасибі тобі за все спогади”,- прокоментувала Хайек знімок.

Згадати актрисі дійсно є що. Головною подією року, що минає літа для неї, безумовно, став сюрприз, піднесений їй 56-річним чоловіком Франсуа-Анрі Піно. Він вирішив повторити весільну церемонію через дев’ять років шлюбу і влаштував невелике торжество на пляжі. Хоча для актриси це стало повною несподіванкою і до весілля вона, судячи з усього, не готувалась, свято вийшло дуже красивим, ніжним і романтичним. У яскравій літній сукні, з вінком на голові і букетом в руках зірка виглядала чудово, а головне – була дуже щаслива.

Цього ж літа Хайек побувала в лондонському музеї Вікторії і Альберта, де з’явилася в образі героїні з однойменного фільму “Фріда”. Разом з чоловіком вони відвідали і весілля молодшого брата Ілона Маска Кімбала, яке пройшло в Іспанії. Ну а зовсім недавно Сальма і Франсуа-Анрі насолоджувалися відпочинком на острові Бора-Бора (ймовірно, там-то вони і виголосили свої весільні клятви вдруге).

Поділись


Новини партнерів