Віра Брежнєва проводить час з Джастіном Бібером і Хейлі Болдуін

Те, що багатьох знаменитостей пов’язують не лише професійні, а й дружні стосунки, зовсім не дивно – все-таки світ шоу-бізнесу досить вузький і тісний. Але часом деякі зіркові знайомства все ж вражають. Як виявилося, Віра Брежнєва встигла потоваришувати з Джастіном Бібером і Хейлі Болдуін, з якими, судячи з фото, весело проводить час. На спільному із західними зірками знімку російська співачка засвітилася в Сторіс в Instagram своєї доньки Соні Кіперман.

Подробиці цієї зустрічі і те, за яких обставин вона відбулася, на жаль, поки що невідомі. У соцмережах головних героїв цього знімка ніяких спільних фотографій немає. Очевидно, що російська зірка зараз відпочиває в США, куди рік тому переїхала її 17-річна дочка і де якраз і живуть закохані. Ймовірно, Соня вже встигла обзавестися деякими знайомствами, в тому числі зі співаком і моделлю.

Скоро, нагадаємо, Джастін Бібер і Хейлі Болдуін зіграють весілля, напередодні якого співак придбав розкішний особняк за п’ять мільйонів доларів на своїй батьківщині в Канаді (по чутками, торжество відбудеться саме там). Хтозна, можливо, в числі запрошених гостей ми побачимо і Віру Брежнєву з її донькою Сонею.

Поділись


Новини партнерів