Розкрито секрети нових «Танців із зірками»

Нові «Танці з зірками» стартують вже цієї неділі, 26 серпня, на «1 + 1».

На паркет вийдуть 14 пар. І тоді стане відомо, хто з танцюристів склав пари знаменитим артистам.

Ефір розпочнеться з грандіозного номера-відкриття, в якому одночасно станцюють всі зірки. Хореографи обіцяють здивувати не тільки задумкою «зоряного танцю», а й показати наймальовничіші локації Києва. Учасники будуть не тільки танцювати, а й передавати один одному дискобол, який є головним символом проекту.

Розкрили ми і ще один секрет першого ефіру. Компанію ведучого проекту Юрію Горбунову складе співачка і тренер «Голосу країни» Тіна Кароль, а працювати з балкона буде DZIDZIO. Саме він буде дізнаватися першим про всі емоції учасників після виступів і передавати нам їх враження від оцінок суддів.

Артем Гагарін допоможе глядачам не розлучатися з проектом під час реклами і зануритися в закулісся, щоб відкрити все, що відбувається поза ефіром в форматі прямої трансляції.

Нагадаємо, що в першому ефірі ніхто з учасників не покине проект. Проголосувати за своїх фаворитів можна буде шляхом SMS і телефонних дзвінків, починаючи з другого ефіру.

У журі: співак і тренер «Голосу.Діті» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма.

Джерело

Поділись


Новини партнерів