Щаслива Анджеліна Джолі на шопінгу разом з доньками Шайло і Захарою

Вчора, 21 серпня, 43-річна Анджеліна Джолі була помічена разом зі своїми дітьми – 12-річною Шайло і 13-річної Захарою – на прогулянці в Лос-Анджелесі. Папарацці вдалося сфотографувати сімейство біля універмагу Kitson. На знімках актриса виглядала дуже щасливою і сяючою.

Зірка кіно для свого виходу вибрала шовкову сукню улюбленого чорного кольору, бежеві лакові човники, великі сонцезахисні окуляри і діамантові сережки. Шайло одягла спортивні штани, бейсболку і чорні сланці. Захара теж була одягнена в спортивні штани і футболку.

Судячи з усього, Анджеліні вдалося абстрагуватися від юридичних проблем і чудово провести час з доньками. Нагадаємо, Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом у вересні 2016 року, і весь цей час основна опіка над шістьма спадкоємцями пари належала їй. Однак в червні цього року суд встановив нові правила, згідно з якими актор може зустрічатися з нащадками набагато частіше і спілкуватися з ними тоді, коли йому захочеться. Більш того, суд попередив Анджеліну: якщо вона і далі буде чинити перешкоди спілкуванню дітей з батьком, її можуть позбавити опіки. В цьому випадку дітей передадуть Бреду Пітту.

Джолі звинуватила колишнього коханого в тому, що він платить недостатньо великі аліменти, а Пітт в свою чергу заявив, що заплатив мільйони доларів актрисі, включаючи гроші на новий будинок в Лос-Анджелесі.

У понеділок інсайдер розповів британському виданню MailOnline, що Джолі сподівається знайти спільну мову з колишнім чоловіком і перевести відносини в дружнє русло.

“Актриса поступово заспокоюється і вже не так злиться на Бреда. Вона не прагне війни, тепер вона хоче досягти перемир’я, але тільки якщо сам Пітт в цьому зацікавлений”, – сказало джерело.

 

Поділись


Новини партнерів