Зірка шоу “Холостяк” зробила відверте зізнання

Зірка проекту “Холостяк-6” Анетті Жернова, чия поява у 8 сезоні шоу викликала невдоволення інших учасниць, відверто зізналася, що повернулася на програму аж ніяк не з метою знайти кохання.

Як зазначила дівчина в своєму коментарі виданню Viva!, запрошення нового “холостяка” Рождена Анусі вона прийняла лише через бажання отримати нові враження і поспілкуватися.

“Я що, по-вашому, дура на проект за коханням йти? Це все одно що в бар приходити за коханням”, – підкреслила вона.

“Максимум навіщо туди йдуть – так це за враженнями від спілкування і всього того, що відбувається, знаючи, що в тому місці знаходиться людина, яка вам цікава, – продовжила Жернова. – Моє перебування у цьому проекті цілком логічне – я хоча б знаю, хто головний герой і знаю про нього не з чуток, і спілкувалася з ним не раз, щоб бути впевненою в тому, що це не буде попсово-романтичне спілкування, поцілунки і бла-бла”.

При цьому дівчина додала, що не відносить себе до того “неадеквату”, який відбувається на шоу від випуску до випуску.

Нагадаємо, в п’ятницю, 6 квітня, градус конкуренції між учасницями 8 сезону шоу “Холостяк” досяг апогею, при цьому головний герой, співак Рожден Анусі, раптово вирішив запросити на проект ще двох дівчат – зірку 6 сезону Анетті Жернову і Настю. Двох інших дівчат “холостяк” попросив покинути шоу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів