Сандра Баллок і Браян Рендалл спровокували чутки про весілля

Актриса Сандра Баллок і її коханий фотограф Браян Рендалл разом вже більше двох років, і новини про їхнє весілля раз у раз з’являються в пресі. Але зараз у журналістів є всі підстави вважати, що Браян і Сандра – чоловік і дружина. Днями папараці зняли пару на прогулянці в Лос-Анджелесі: на безіменному пальці Браяна було чітко видно кільце.

Новина про те, що Сандра і Браян одружилися, з’явилася ще в кінці минулого тижня, але агент актриси заявив журналу People, що ніякого весілля не було. Галас навколо премії “Оскар” допоміг швидко зам’яти цю новину, проте сьогодні з’явилися знімки, на яких видно нове кільце на руці Браяна. Як повідомляє Daily Mail, зараз представник актриси просто не відповідає на дзвінки.

Близькі до Сандри і Браяна джерела давно запевняють, що в нових відносинах актриса щаслива і готова до шлюбу. За словами однієї з подруг зірки, Рендалл відмінно ладнає з прийомними дітьми Сандри – 5-річної Лайлою і 7-річним Луїсом. Всю компанію папараці не раз заставали разом на шопінгу або в парку розваг.

Нагадаємо, Сандра і Браян познайомилися в січні 2015 року на дні народженні прийомного сина актриси. Баллок була в украй пригніченому стані після скандального розставання з телеведучим Джессі Джеймсом. Чоловік зраджував Баллок протягом року, а коли правда розкрилася, ліг в клініку для лікування від сексуальної залежності. У клініці Джеймс пробув майже місяць, порахувавши, що цього достатньо. Але актриса твердо вирішила не прощати чоловіка. Сандра розлучилася з Джессі в березні 2010 року.

Поділись


Новини партнерів