Ештон Катчер і Міла Куніс залишать дітей без спадщини

Голлівудські зірки Ештон Катчер і Міла Куніс, які виховують двох дітей – трирічну дочку Уайатт Елізабет і однорічного сина Димитрія – не планують забезпечувати їм довічне утримання. Про це розповів Ештон в інтерв’ю підкасту Дакса Шепарда. Замість того, щоб заповідати свої зароблені мільйони за ролі в кіно спадкоємцям, подружжя вирішило передати їх в благодійні організації.

“Ми закінчимо свої дні, витративши гроші на благодійність”,- сказав Ештон.

Такий підхід, на думку пари, допоможе їм мотивувати дітей на власні досягнення в житті, за прикладом батьків. А не жити в достатку, на всьому готовому. Правда, зовсім без підтримки Уайатт і Димитрій не залишаться.

Якщо вони захочуть почати свою справу і складуть грамотний бізнес-план, я стану інвестором їхнього проекту, але знову ж таки не буду створювати трастовий фонд для їхнього користування. Таким чином вони будуть мотивовані працювати”,- пояснив актор.

До слова, в подібному рішенні Міла і Ештон не єдині. Про точно такі ж принципи в минулому році завив британський шеф-кухар Гордон Рамзі, який виховує чотирьох дітей. Раніше про рішення залишити дітей без спадщини говорили засновник Microsoft, мільярдер Білл Гейтс і співак Стінг.

За словами Ештона Катчера, він виріс в небагатій родині, і його батьки не могли дозволяти собі робити зайві покупки. Навіть морозиво для маленького Ештона було справжнім святом.

“Тому тепер я їм його буквально щовечора, – сказав Катчер. – Повірте, у моїх дітей з дитинства привілейоване життя, але вони навіть не здогадуються про це. І мені б хотілося, щоб вони про це так ніколи і не дізналися.”

Поділись


Новини партнерів