Єва Лонгорія вперше розповіла про те, як протікає її вагітність

Цього року 42-річна Єва Лонгорія вперше стане мамою. На цю подію шанувальники актриси чекали давно, а ЗМІ пускали чутки про її майбутнє материнство практично кожного місяця. До пори до часу здогади були безпідставні. Про вагітність зірки серіалу “Відчайдушні домогосподарки” було офіційно оголошено лише в грудні минулого року, а тепер Єва вирішила дати перше інтерв’ю журналу People на актуальну тему.

За словами Єви, вони з чоловіком Хосе Бастоном в передчутті народження малюка і повністю готові “відправитися в нову подорож”.

“Зараз я переживаю золоті місяці! Перший триместр залишився позаду, і я сповнена енергії”,- розповіла Єва, уточнивши, що знаходиться на 6-му місяці.

“Мені пощастило, що велика частина моєї вагітності припала на зимові місяці. Я просто могла ховатися під шарами одягу. До недавніх пір я носила свої старі речі, але потім дійшла до точки, коли стало ясно: це більше незручно. І тоді я купила перші легінси для вагітних”,- ділиться моментами зі свого життя Єва.

“Я нічого не знаю про світ материнства, хоча у мене багато племінниць і багато подруг з дітьми. Мені довелося читати і поглинати масу інформації”,- каже актриса.

Поділись


Новини партнерів