Опубліковано рейтинг найвпливовіших знаменитостей у світі моди

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 04: Selena Gomez attends The Fashion Awards 2017 in partnership with Swarovski at Royal Albert Hall on December 4, 2017 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/BFC/Getty Images)

Міжнародний пошуковий сайт Lyst, присвячений інтернет-покупкам, проаналізував понад 100 мільйонів запитів покупців дизайнерських речей в 2017 році, щоб з’ясувати, хто із знаменитостей має найсильніший вплив на сучасну моду. В ході дослідження з’ясувалося, що найбільшим попитом користуються речі, в яких з’являється на публіці 29-річна американська співачка Ріанна. Одяг, в якому знаменитість фотографується в Instagram, з’являється на червоній килимовій доріжці або просто ходить по вулицях, миттєво розкуповують шанувальники.

tuesdays.

Допис, поширений badgalriri (@badgalriri)

Наприклад, після того, як Ріанна оприлюднила фото в блакитній сукні з оборками Molly Goddard, користувачі інтернету активно стали шукати цей наряд в інтернет-магазинах.

На другому місці в рейтингу найвпливовіших знаменитостей співачка Селена Гомес, а на третьому – супермодель Белла Хадід. Слідом в рейтингу йде наречена британського принца Гаррі Меган Маркл, а за нею герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон. На шостому місці перша леді США Меланія Трамп.

Поділись


Новини партнерів