Вагітність і народження дитини є одним з кращих періодів у житті жінки. Сьогодні пологи за кордоном мають неабияких попит та чимало жінок віддають їм перевагу з різних причин. Та, насамперед, це безпека матері та дитини. Рівень акушерсько-гінекологічної допомоги в країнах колишнього СРСР, на жаль, не співставний із світовмии стандартами. Другою важливою причиною є можливість набуття громадянства для дитини. У цьому випадку велику роль грає законодавство цільовою країни.

На сьогодні саме акушери-гінекологи швейцарських лікарень можуть запропонувати надвисоку якість допомоги на протязі вагітності, при пологах та після. При цьому лікарі роблять ставку на природні пологи, без застосування стимуляторів або хірургічного втручання. Це природній та найкращий спосіб як для мами, так і для малюка.

 Підготовка до пологів в Швейцарії

Не зважаючи на те, що народження дитини – це свято, підготовка до нього має певний протокол дій, саме завдяки якому сам процес народження проходить без ускладнень. Згідно правил, встановленими в Швейцарії, персона з іноземним громадянством повинна безперервно перебувати в країні не менше ніж 6 тижнів до запланованих пологів. Такий рівень підготовки зумовлений тим, що лікування у Швейцарії, у тому числі і ведення вагітності, це завжди поєднання високого професіоналізму лікарів та сучасного обладнання.

В клініці вагітна жінка повинна пройти не менше двох гінекологічних оглядів. Список діагностичних процедур перед пологами в швейцарських клініках схожий на такий же в інших країнах Європи. До головних досліджень можна віднести:

·          загальний і біохімічний аналіз крові.

·          гормональний аналіз крові.

·          аналізи на наявність інфекцій (віруси СНІД, гепатит, краснуха, сифіліс та інші захворювання).

·          ультразвукові дослідження.

За необхідності спеціалісти проводять додаткову діагностику. Це можуть бути генетичні тести, що показують спадкові та хромосомні проблеми на надранніх етапах, а також обстеження роботи внутрішніх органів плода, зокрема, серця і судин. При виявленні тих чи інших відхилень лікарі коригують методику лікування. Це все можливо завдяки використанню сучасного обладнання та передових методів спеціалістами.

 Як проходять пологи в Швейцарії

У Швейцарії можна провести різноманітні види пологів, існують не тільки звичайні пологові будинки, а також спеціальні  «люксові» пологові будинки, де для породіллі створюється максимально затишна для неї та дитини атмосфера.

До пологового відділення клініки породіллю переміщують перед самими пологами, де є все необхідне як для пацієнтки та майбутньої дитини, так і близьких, що їх супроводжують, наприклад чоловіка. Регулярно проходить обстеження акушера-гінеколога, який перевіряє фізіологічні показники плоду та матері. У Швейцарії пологи можуть відбуватись лежачи, сидячи, стоячи, у воді. Цікаво, що басейн можна використовувати і в якості анестетика.

Анестезія проводиться за результатами аналізів та досліджень, а також з урахуванням побажань. Вид знеболювання визначає лікар, також він може назначити кесарів розтин.    

 Вартість та особливості пологів у Швейцарії

Швейцарія – одна з найдорожчих країн Європи. Відповідно, медичні послуги  можуть  коштувати в середньому трохи дорожче. Та за найвищий рівень медицини, а також розкішні умови перебування можна заплатити трохи більше. Слід зазначити, що ціна пологів в Швейцарії залежить від ряду факторів та особливостей кожного кейсу, серед яких виділяють:

·  вибір клініки. ціни можуть варіюватися в широкому діапазоні в залежності від обраної вами клініки.

· вибір лікаря. Швейцарія славиться своїми фахівцями з акушерства, гінекології та репродукції. та чим відоміший  спеціаліст, тим може бути дорожча або дешевша послуга, але загальний рівень все одно надвисокий.

·     наявність ускладнень. якщо природні пологи неможливі, то проводиться кесарів розтин, що тягне за собою додаткові фінансові витрати.

· час перебування в лікарні. чим довше мати і дитина перебувають в клініці, тим, відповідно, і дорожче будуть пологи.

 Приблизну вартість  пологів у клініках Швейцарії  ви завжди можете з’ясувати наперед – необхідно всього лиш залишити заявку на нашому сайті, і ми об на нашому сайті, і ми обов’язково з вами звяжемось.

Народження дитини –це свято, а ми допоможемо організувати його на найвищому рівні.