Стоматологія Смайлік – це заклад, де однаково професійно можуть обслуговувати дорослих і дітей. У клініці працюють кращі майстри своєї справи, які завжди готові прийти на допомогу людям. Сьогодні Центр дорослої і дитячої стоматології “Смайлик” надає своїм пацієнтам незалежно від віку послуги з лікування зубів, відновлення їх естетичних якостей, цілісності. Співробітники клініки є кваліфікованими фахівцями, які використовують у своїй роботі передове устаткування, сучасну техніку діагностики, лікування і відновлення, а також якісні і повністю безпечні матеріали.

Які послуги пропонує Центр стоматології “Смайлик” своїм клієнтам

Зараз асортимент послуг дорослого і дитячого стоматологічного Центру “Смайлик” включає наступні напрями:

  • проведення консультацій фахівцями у тому числі: парадонтологом, гнатологом, гігієністом, ортопедом, стоматологом-терапевтом;
  • послуга комплексної діагностики ротової порожнини, зубних рядів;
  • обстеження, лікування молочних зубів;
  • послуга з корекції прикусу (у дітей і дорослих);
  • вибілювання зубів;
  • лікування ясен;
  • протезування;
  • послуги з професійної гігієни;
  • ендодонтія за допомогою мікроскопа.

Клініка має у своєму розпорядженні усе необхідне устаткування для здійснення лікування і відновлення зубів у дорослих і дітей.

Співробітники центру мають великий досвід і завжди можуть знайти особливий підхід до кожного пацієнта незалежно від їх віку. Для найменших пацієнтів в центрі “Смайлик” передбачена програма заохочень. Це дозволяє понизити напруженість у малюків при проведенні лікувальних процедур. У закладі завжди панує дружня атмосфера, тут практикується комплексне відновлення і лікування зубів, а також індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Переваги лікування і відновлення зубів Центрі “Смайлик”

Відвідування київського Центру стоматології “Смайлик” дає клієнтам цього закладу ряд важливих плюсів. Розглянемо їх детальніше.

  1. Тут працюють досвідчені і кваліфіковані фахівці, здатні швидко поставити діагноз і знайти метод вирішення проблеми.
  2. У клініці лікують як прості, так і найскладніші випадки.
  3. Клієнт платить за конкретну послугу.
  4. Співробітники можуть працювати з дорослими і дітьми.
  5. Для пацієнтів передбачені знижки, в центрі проводяться різні акції і розіграші призів. Дізнатися більше про клініку, а також записатися на консультацію можна на сайті закладу.