В даний час все більше людей приділяють здоров’ю і красі особливу увагу. Особливо це стосується зубів, адже сяюча білосніжна посмішка і здоровий свіжий подих здатні з перших секунд спілкування розташувати людину, створити гарне враження. У зв’язку з поганою екологією, генетикою, водою і недостатньою гігієною зуби починають псуватися досить рано. Однак, в сучасному світі є абсолютно всі умови для повноцінного лікування і відновлення зубів, не залежно від складності захворювання і стану.

Питання, як вибрати приватну стоматологію? – ось уже кілька років хвилює багатьох. Це дійсно актуальне питання, адже запорукою успішного лікування, відновлення прикусу і реставрації зубів, є хороша стоматологічна клініка, одну з яких можна знайти за посиланням Z3stomat. com. ua.

У цій статті ми розповімо про те, як серед сотень працюючих центрів знайти надійну клініку, що викликає довіру.

Рівень професіоналізму фахівців

Перше на що варто звернути увагу – це кваліфікація стоматологів. І це стосується як терапевта, ортодонта, так і хірурга. Спеціаліст повинен мати відповідну освіту, досвід роботи в даній сфері і викликати довіру в пацієнтів.

Хороший лікар, при огляді обговорить з пацієнтом можливі варіанти усунення проблем із зубами і ротовою порожниною і детально розповість, як буде відбуватися лікування. Якщо ж фахівець уникає прямих відповідей і не вдається в деталі, не хоче роз’яснювати ваші захворювання і можливі способи лікування, слід звернутися до іншого фахівця, який практикує прозоре і зрозуміле для пацієнта лікування.

Високий професіоналізм практикуючого стоматолога підтверджують грамоти, дипломи та інші досягнення, з якими можна ознайомитися як в кабінеті фахівця, так і на сайті клініки.

Документація

Перш ніж приступити до лікування зубів в тій чи іншій приватній стоматологічній клініці, завжди необхідно ознайомитися з документацією. Центр обов’язково повинен мати дозвіл на всі здійснювані види діяльності: на лікування, нормалізацію прикусу, протезування та імплантацію.

Якщо дозвільної документації на якусь із послуг клініки немає, варто задуматися про серйозність закладу. Адже ні про яку гарантію, в такому випадку, не може бути й мови.

Графік роботи

Кращі стоматологічні клініки мають зручний графік роботи, який дозволить пацієнту потрапити на прийом до фахівця в зручний час: вранці, в обід, після роботи та у вихідні дні.

Поважаючий себе і своїх клієнтів стоматологічний центр працює без вихідних, за винятком святкових днів. Такий графік дозволить пацієнту в екстреній ситуації потрапити на прийом до лікаря і не терпіти незручності або біль, як це буває в державних стоматологів.

Сучасне обладнання

Для того, щоб огляд та лікування пацієнтів були якісними і ефективними в сучасних стоматологічних центрах використовуються виключно високоякісні матеріали, інноваційне обладнання. Обов’язковою є не тільки наявність комфортного стоматологічного крісла, що забезпечує оптимальне положення пацієнта, слюновідсос і пилосос, але й візіограф.

В даний час в приватному стоматологічному кабінеті вам навряд чи доведеться зіткнутися з пропозицією «трохи потерпіти» біль під час лікування, адже практично кожна процедура супроводжується місцевим знеболенням. Процедури з лікування, протезування, реставрації та імплантації завжди проводяться в чотири руки: фахівцем і асистентом.

Репутація

Важливий фактор при виборі чесної клініки – це її репутація. І тут вже треба з усією серйозністю підійти до вивчення питання. Адже про кращі стоматологічні клініки можна прочитати масу інформації не тільки на офіційних сайтах, різних рейтингах і форумах.

Цінова політика

За результатами статистики одним із значущих параметрів при виборі стоматології є вартість процедур. Як правило, ціна не впливає на якість і залежить від рівня клініки, професіоналізму співробітників, розташування і використовуваного обладнання, матеріалів. Однак важливо пам’ятати, що безкоштовне лікування можна отримати тільки в державних клініках, в приватних кабінетах послуги надаються платно. Адже останнє на чому варто економити – це здоров’я. Тому вибираючи методи лікування і матеріали, варто орієнтуватися на їх якість, ефективність і тільки потім на вартість.