Якісні препарати для схуднення – безпечна та виключно натуральна продукція з рослинними інгредієнтами в складі. Рослинні капсули для зменшення ваги Фітофорте – засіб, призначений для поліпшення обміну речовин. Головний компонент – L-карнітин, який сприяє очищенню організму від шлаків, підвищує життєвий тонус.

Сьогодні замовити продукцію ви зможете без рецепту. Такі капсули для схуднення – безпечні для здоров’я та можуть використовуватися у профілактичних заходах при порушенні обмінних процесів.

Властивості та вплив на організм

Приймати капсули для схуднення Фітофорте варто через наступний вплив на організм:

  • Покращення обміну речовин.
  • Зниження маси тіла.
  • Прискорення процесу розщеплення жирової тканини.
  • Нормалізація апетиту та зниження голоду природним чином.
  • Сприяє та прискорює виведення шлаків.
  • Тонізує організм.

Препарат відрізняється м’якою дією. Крім зазначених ефектів, він також підійде при перевтомі, послабленому імунітеті та низькому рівні холестерину. Щоб швидко оцінити результати, рекомендується поєднувати прийом засобу разом з регулярними фізичними навантаженнями та збалансованим раціоном.

Склад та унікальний набір компонентів

Капсули для схуднення дієві завдяки унікальним рослинним інгредієнтам у складі. Основні компоненти: левокарнітин, витяжки з плодів ананасу та плодів гарцинії, листя зеленого чаю. Ферменти ананасу покращують травлення та знімають запалення. L-карнітин – розщеплює жирову тканину та «транспортує» жири в мітохондрії. Завдяки цьому процес розщеплення – ефективний та прискорений. Розщеплення супроводжується підвищенням енергії, що покращує розумову та фізичну активність.

Листя зеленого чаю підтримують молодість, гальмуючи процеси старіння. Крім цього, інгредієнт відрізняється детоксичними властивостями. Камбоджійська гарцинія знижує апетит та активує обмінні процеси.

Коли треба вживати капсули

Регулярний прийом капсул для схуднення Фітофорте несе користь для здоров’я, зміцнюючи паралельно імунітет та вирішуючи основну проблему. У яких випадках рекомендовано почати прийом засобу:

  • Нестача рухової активності.
  • Детоксикація організму, зниження рівня холестерину та поліпшення травлення.
  • Порушення обміну речовин.

Приймати комплекс слід тричі на день по одній капсулі. Засіб має нейтральний смак. Прояви ефекту можна швидко помітити. Уже в перші дні прийому відмічають підйом сил, покращення настрою та легкість, так як починає відновлюватися та приходити до норми обмін речовин.