Особливості лікування та діагностики в клініках Ізраїлю

Ізраїль – один з лідерів медичного туризму. Щорічно сюди приїжджають десятки тисяч іноземних пацієнтів в надії на одужання. Дійсно, ізраїльські клініки демонструють відмінні результати в лікуванні важких захворювань. Це стало можливим завдяки високій кваліфікації ізраїльських лікарів і застосування сучасних методик лікування.

Можливості діагностики в Ізраїлі

В Ізраїлі велику увагу приділяють якості діагностики. Клініки в Ізраїлі оснащені найсучаснішим обладнанням, що підвищує точність діагностики. Зокрема, клініки проводять такі види досліджень:

  • Лабораторна діагностика: дослідження крові, сечі, калу, спинномозкової рідини і т.д.
  • Рентгенологічні і візуальні методи дослідження: УЗД, цифрова рентгенографія, мамографія, КТ, МРТ, ПЕТ-КТ.
  • Ендоскопічні дослідження.
  • Функціональні дослідження: ЕКГ, спірографія, електроенцефалографія, електронейроміографія.
  • Гістологічне дослідження біопсійного матеріалу.

Великим попитом користуються профілактичні програми обстеження (check-up). Людина приїжджає в призначений день в ізраїльську клініку і проходить комплексне обстеження. Діагностика в середньому займає 1-3 дні. Завдяки використанню сучасного діагностичного обладнання, лікарі можуть виявити навіть мінімальні зміни в організмі і визначити хворобу на ранніх етапах. Після отримання результатів обстеження пацієнти можуть пройти лікування в Ізраїлі.

Також на діагностику в Ізраїль приїжджають пацієнти з метою уточнення діагнозу, встановленого у вітчизняній клініці. Проведення комплексного обстеження дозволить встановити остаточний діагноз. Нерідкі випадки, коли поставлений в країнах СНД діагноз в результаті не підтверджується.

Можливості лікування

Популярність медичного туризму в Ізраїлі – це наслідок високого рівня медицини. Іноземні пацієнти приїжджають до Ізраїлю за сучасним лікуванням, яке вони не можуть отримати у себе на батьківщині. Скільки коштує лікування в Ізраїлі? Підсумкова вартість залежить від обсягу призначених процедур, цінової політики конкретної клініки, тривалості перебування в стаціонарі.

Найбільш затребуваним напрямком медицини в Ізраїлі є онкологія. Коли це можливо, ізраїльські лікарі видаляють пухлини малоінвазивним способом – через невеликі розрізи на тілі. Такі операції менш травматичні, і тому пацієнти швидше відновлюються. Хірургічне лікування в Ізраїлі також проводиться за допомогою робота Да Вінчі. Використання роботизованих технологій дозволяє хірургам проводити найскладніші операції з ювелірною точністю.

Пацієнти, які потребують променевої терапії, проходять опромінення на найсучасніших лінійних прискорювачах. За допомогою передових технологій вдається домогтися кращого терапевтичного ефекту і знизити променеве навантаження на пацієнта. Ізраїльські клініки також можуть запропонувати радіохірургічне лікування на установках Гамма-Ніж і Кібер-Ніж. Суть цього методу лікування полягає в руйнуванні пухлини прицільним пучком іонізуючого випромінювання. Зокрема, радіохірургія успішно застосовується в боротьбі з пухлинами головного мозку.

Окремо варто згадати про можливості лікування дітей в Ізраїлі. Практично всі великі лікарні в Ізраїлі мають в своєму складі дитячі центри. Найчастіше сюди привозять дітей з важкими онкологічними, гематологічними і кардіологічними захворюваннями. Ізраїльські клініки готові надати маленьким пацієнтам необхідну медичну допомогу, провести консервативне і хірургічне лікування.

Лікування в Ізраїлі – це висококваліфіковані лікарі, застосування найбільш ефективних методик, а також високий рівень сервісу. Серед переваг проходження лікування в Ізраїлі також варто відзначити оптимальні ціни на медичні послуги. Так, вартість лікування в Ізраїлі на 25-30% нижча, ніж в США і країнах Західної Європи.

Поділись


Новини партнерів