Людині щодня доводиться вирішувати багато проблем, щоб забезпечити існування і задовольняти насущні потреби (в масштабах держави, сім’ї або свого власного життя), при цьому духовні потреби неминуче страждають. Психолог – образно кажучи, фахівець з гігієни і благополуччя Вашої душі, він потрібен нам усім на протязі всього життя. Це норма цивілізованого і благополучного життя.

Професійна психологічна допомога – це комплекс надзвичайно ефективних технологій діагностики і впливу на Вашу психіку. Якщо Ви не можете впоратись самостійно з вашими проблемами, радимо Вам завітати в психологічний центр у Івано-Франківську.

Вона може виглядати, як “просто розмова”, але не є нею по суті. Хороший професійний психолог маскує свої методи під приємну бесіду і впливає на Вашу свідомість і підсвідомість.

Як це відбувається в звичайному житті? Клієнт приходить з проханням “допомогти розібратися в собі” і “зробити так, щоб все було добре”. Психолог виконує свою роботу: професійно, тому Ви мало що розумієте.

Психологічна допомога – це завжди робота і співпраця двох: психолога і клієнта. Тому якщо Ви не захочете, то ніхто і ніяк на Вас не зможе впливати. Іншими словами, робота психолога з клієнтом – це в більшій частині робота клієнта, психолог лише за допомогою професійних методів і прийомів направляє вас в потрібне русло, так би мовити висвітлює вам шлях з лабіринту, з якого вийти – завдання самого клієнта.

Професійний психолог може і повинен бути в міру співчуваючим, уважним і доброзичливим, але, головне, він повинен дати Вам те, на що ви розраховуєте – зміни у Вашому житті. Тому до психолога насамперед йдуть за аналітичною інформацією зі своєю проблемою, і, відповідно, за реальними змінами в собі і своїх відносинах з іншими людьми, тобто за конкретним результатом допомоги.

Знайте, що з кожним днем ваш ​​шлях до душевного комфорту і благополуччя стає все важчим, все довшим.

Проблеми накопичуються і поступово перетворюються в психологічні комплекси, які починають спричиняти незручності або, ще гірше, отруювати все Ваше існування.

Як швидко настає результат психологічної допомоги? По різному. Дивлячись з яким психологічним запитом Ви звернулися до фахівця. Якщо це консультація для отримання інформації, то Ви вже через годину можете отримати результат аналізу проблеми. Залишиться тільки думати, що з цим робити.

Якщо це психокорекція, результат краще ділити на поетапний. Етапні результати можуть наступати після кожного нового прийому у психолога (тобто через кілька годин роботи). І таким чином рухатися до глобального, на остаточні зміни може знадобитися багато часу.

Може в перші кілька сеансів, особливо, якщо Ви запустили свою душу, або Ваша проблема дуже болюча, після першої зустрічі з психологом поганий стан може (а в деяких випадках і повинен) загостритися. Це не є свідченням того, що фахівець до якого Ви звернулися поганий. Це говорить про те, що Ви себе запустили. Тому не лякайтеся і не замикайтеся в собі, а продовжуйте ходити до психолога.