Вебінар «Основи здорового харчування. Як те, що ми їмо, впливає на нас»

Немає жодних сумнівів щодо важливості збалансованого харчування у нормальному процесі життєдіяльності. Їжа впливає на самопочуття, імунітет, активність та стресостійкість. Велика кількість інформації з даної теми лише ускладнює розуміння, яким повинно бути здорове харчування. Освітня платформа «Всеосіта» пропонує вебінар від дієтолога та консультанта зі здорового харчування Марії Федоренко. Вона ознайомить з основними принципами та здорового харчування й наслідками незбалансованого харчування, зокрема для дітей.

Зміни складу продуктів, екології та способу життя призвели й до змін у добовій потребі людини стосовно жирів, білків та вуглеводів. Однак, застарілі стереотипи не дозволяють нам відійти від норм, які не лише не допомагають нам почуватися краще, а й мають негативні наслідки для здоров’я. Не кожен з нас має час відстежувати результати останніх досліджень в галузі дієтології та медицини. Отже, по таку інформацію слід звертатися до професіонала.

Спікер вебінару пропонує конкретні кроки для покращення загального самопочуття, налагодження процесів обміну та профілактики проблем з органами шлунково – кишкового тракту. Дієтолог дасть роз’яснення щодо системи «Здорова тарілка», пояснивши її основні принципи.

Застосовуючи на практиці корисні поради, ви зможете вже за короткий термін змінити раціон, покращивши власні показники фізичного та емоційного стану та показники близьких вам людей. Отримавши правдиву інформацію від спеціаліста, ви також зможете правильно подати її для популяризації здорового способу життя у школі, класі та родині.

Для безкоштовного перегляду вебінару вам необхідно лише зареєструватися на офіційному сайті платформи «Всеосвіта» та підтвердити реєстрацію через лист, що надійде на вказану електронну адресу.

Для детальнішого ознайомлення зі змістом вебінару, під відеопрезентацією, є посилання на анотацію. Ви можете отримати матеріали вебінару в текстовому форматі, вони також знаходяться під відео.

Після перегляду 56 хвилинного вебінару кожен учасник має можливість пройти тестування для визначення рівня засвоєння отриманої від консультанта інформації. Успішний результат його проходження заноситься до сертифіката учасника. Такий документ також доступний усім охочим за наступних умов:

  • якщо ви переглянули відеопрезентацію,
  • якщо сплатили його вартість за допомогою інтернет-банкінгу або квитанції.

Про усі доступні способи оплати вартості сертифіката, яка становить 49 грн, читайте на офіційному сайті платформи.

Сертифікат, що підтверджує участь, активні користувачі сайту зможуть отримати й у подарунок. Для цього учасник повинен брати участь в роботі з розвитку порталу: активно друкуватися у методичній збірці, завантажувати власні розробки до бібліотеки або залучати учнів до участі в дистанційних предметних олімпіадах.

Поділись


Новини партнерів