Загалом літературні твори є джерелом корисного досвіду. Ви разом з героями переживаєте певні події та можете проаналізувати власне життя. У видавництві «Старого Лева» можна знайти досить цікавих творів за наступним посиланням — https://book-ye.com.ua/catalog/vydavnytstva/filter/vidavnitstvo_tov-is-vydavnytstvo-staroho-leva/ у різних жанрах. Від літературної публіцистики до романів про кохання. Від дитячих пригодницьких творів до книг по саморозвитку.

«Вибачте, на мене чекають»

Навряд чи у вас вистачить часу на ці майже 400 сторінок тексту, якщо ви ведете той спосіб життя, що і головна героїня. Це роман про молоду перекладачку Яель. Вона живе лише своєю роботою та взагалі забула про часи відпочинку. Рідні не бачать її без смартфона, а вона не бачить їх через свою роботу.

Це книга про те, як загубити та знайти смак життя. Про те, як шукати щось більше у своєму житті та прагнути до нього. Цікава манера написання Мартен-Люгана перетинається з сюжетом, де можна знайти рідну душу.

«Велика книга 30-денних викликів»

Це невеличкий посібник на місяць від Розанни Каспер з порадами для нового життя з новими звичками. Завдяки цій книзі можна знайти нові способи сприйняття реальності. Можна сформувати власні погляди на кар’єру, дружбу, стосунки тощо.

Щоденні виклики за думкою авторки допоможуть сформувати нове ставлення. До того ж стосується це різних напрямків:

  • фітнес та харчування;
  • догляд за собою;
  • творчість на навчання;
  • нетворкінг;
  • стосунки та дружба.

Отже, ця книга стає способом прокачати себе до кращої версії. Зміни мають бути на краще.

«Mindfuck. Як позбутися бар’єрів у своїй голові»

На book-ye.com.ua можна також знайти книгу коучині з Німеччини Петри Бок. Це про страхи, застереження та власні внутрішні бар’єри. Авторка радить змінювати себе за допомогою роботи над усіма перешкодами. Це також про самоповагу та важливість цінування власної праці. Якщо ви помічали за собою подібну поведінку, почніть вже зараз все налагоджувати.