Щодня ми будуємо плани. Темп життя набирає обертів. Та щоб тримати такий насичений ритм потрібно поповнювати ресурс. Нам треба знаходити джерело енергії. Пропонуємо Вашій увазі п’ять способів творчого відпочинку в боротьбі з емоційним вигоранням:

Якщо Ви кінестетик за природою, то ідеальний творчий відпочинок – це майстер-
клас гончарної майстерності. Еластична, м’яка глина, яка приймає ту чи іншу форму під дією тепла Ваших рук. Так народжується посуд.

Якщо Ви візуал, то буйство фарб подарує натхнення та сили на майстер-класі флюїд арт. Насичені, яскраві кольори, різноманітні способи заливки та візуальна довершеність абстрактної композиції.

Живопис на воді ебру схожий на магію. Процес малювання на воді схожий на медитацію. Тут можна створювати свої абстрактні візерунки та радіти наче дитина тому, що фарба тримається на поверхні води.

Якщо Ви любите ароматну каву, то для Вас є унікальна пропозиція – помалювати кавою. Майстер-клас кавового живопису – це два в одному. Насолода візуальна та ароматна.

Олійній живопис з його тригодинною кропіткою роботою над картиною підходить для людей, які люблять працювати з деталями.

Кожен майстер-клас можна оформити у вигляді подарункового сертифікату від арт-студії Ліхтарик. Вибрати зручну дату і час для майстер-класу для активації сертифікату можна в будь-який день. Не відкладайте на завтра те, про що мрієте вже сьогодні. Заряджайтесь енергією творчості та рушайте далі повними сил та енергії.