Любите вечірки та шукаєте нові ідеї для дня народження, заручин чи зустрічі однокласників? Щоб свято запам’яталося та залишило незабутні враження, знадобляться почуття гумору, фантазія, та, звичайно, хороша компанія. Декілька ідей, як влаштувати веселу вечірку ми вам підкажемо.

Світ казок

Ви вже давно подорослішали, але з радістю перенеслися б у дитинство? Влаштуйте карнавал казкових персонажів. Запропонуйте гостям перевтілитися в улюбленого героя, при цьому заздалегідь не ставлячи один одного до відома про вибір костюма. Буде цікаво, якщо за одним столом зберуться кілька Попелюшок або Котигорошків. Вибрати кращий образ допоможе таємне голосування.

Кіногерої

Відчути себе Халком, Чарлі Чапліном або Суперменом допоможе кіновечірка. Почніть свято з чарльстона в дусі німого кіно та «рухайтеся» до блокбастерів і касових фільмів сучасності. Декораціями стануть плакати із зображенням кінозірок та епізодів з фільмів. Якщо компанія невелика, влаштувати свято можна навіть вдома з фуршетним столом та кенді-баром. Замовити кондитерські вироби у Львові за найкращою ціною можна онлайн на https://mavkacake.com з доставкою у будь-який куточок міста.

Олігархи

Хочете відчути себе мільйонером? Влаштуйте вечірку в стилі «лакшері». Не обов’язково витрачатися на дорогі хутра, діаманти та наряди «від кутюр». Запропонуйте гостям лише пограти в багатіїв, вдягнувши штучні прикраси та прихопивши пачку сувенірних доларових купюр. І нехай це буде виглядати кумедно та химерно — позитивні емоції гарантовані!

Дикий Захід

У салуні на Дикому Заході повинні стояти столи, застелені старими скатертинами, пляшки для віскі та живі кактуси. Десь у кутку встановіть барну стійку, де гостям «вестерну» будуть наливати текілу, пиво та безалкогольні коктейлі. Стіни можна прикрасити тематичними плакатами, наприклад, з написом «Розшукується», а над дверима приміщення розмістити вивіску з назвою салуна.

Назад у минуле

Поринути в дитинство або юність та опинитися в ностальгічній атмосфері допоможе вечірка в стилі 80-х або 90-х років. Прикрасьте приміщення касетним магнітофоном, плакатами зірок дискотек та іншими ретро-дрібничками, включіть улюблені хіти того часу — і вирушайте в минуле. Серед найголовніших страв на столі повинні бути салат олів’є, оселедець під шубою, копчена ковбаса, шпроти та «Наполеон», який можна знайти серед багатого асортименту кондитерських виробів Mavka. Створити потрібну атмосферу допоможуть також кришталеві келихи та салатники.

Східна ніч

Вечірку в східному стилі краще проводити в приміщенні, прикрашеному килимами та яскравими покривалами. На підлозі розкладіть подушки у візерункових наволочках з кистями та м’які пуфики, на яких гості будуть і відпочивати, і ласувати частуванням. Обов’язкові атрибути — низькі столики для страв та кальян. Також радимо поставити чаші, заповнені водою з пелюстками троянд, і ароматизовані свічки. Пригощати гостей на такій вечірці краще бешбармаком або мантами, фруктами, пахлавою, шербетом і рахат-лукумом та іншими солодощами вищої якості та з найкращих інгредієнтів. З напоїв приготувати каву по-турецьки та м’ятний чай.

Тропічна вечірка

Любителям пляжу, сонця та тепла радимо влаштувати свято в гавайському стилі. Ідеальним місцем проведення може стати кафе із басейном. Свіжі фрукти, екзотичні коктейлі, яскравий пляжний одяг у будь-яку пору року «перенесуть» вас з України на сонячні Гаваї. Не забудьте прикрасити приміщення гірляндами з квітів і подбати про запальну музику для танців.

Неважливо, яку тему для свята ви виберете, головне — весело та цікаво провести час у колі друзів!