Салони краси існують не тільки для жінок. Чоловіки також не залишилися осторонь і мають свої чоловічі клуби-перукарні, які називаються барбершопи. Прикладом цього може служити «ЦирюльникЪ Вarbershoр». Салон розташований в Києві та Броварах та пропонує своїм клієнтам зробити звичайну стрижку, постригти бороду або поголитись. Барбершоп – це чоловічий клуб-перукарня, в якому трудяться чоловічі перукарі. Вони роблять представників сильної половини доглянутими і акуратними. Для того, щоб повністю в цьому переконання радимо вам завітати на сайт «ЦирюльникЪ Вarbershoр» за посиланням https://zirulnik.com/ua/.

Трішки історії про появу барбершопів

«Барба» в перекладі з латинської означає «борода». Уже судячи з назви, яка утворилася через поєднання «борода» і «салон», відразу можна зрозуміти, що представницям ніжної статі тут робити абсолютно, нічого.

Після появи перших барбершопів в них працював тільки чоловічий перукар, який міг виконувати не тільки стильні стрижки, але й красиво стригти бороду.

Однак, з часом і жінки навчилися робити бороди акуратними і привабливими. Перший чоловічий салон краси з’явився ще в XVIII столітті. Це були країни Європи. Згодом така діяльність була позитивно сприйнята і в США.

Цікавим фактом американських барбершопів є те, що них надавалися стоматологічні послуги чоловікам, і послуги з лікування ран різної складності.

Однак, через якийсь час діяльність барбершопів зупинилася тільки на наданні перукарських послуг.

Навіщо чоловікам такі салони-клуби

На жаль, сучасне життя настільки стрімке, що часто чоловікам ніколи просто відпочити, привести себе в порядок, що самостійно зробити стає просто неможливо. Для таких цілей і існують барбершопи, щоб:

  • залишитися тільки в чоловічому товаристві без оглядки на те, що за плечима знаходиться жінка;
  • в таких клубах збираються чоловічі представники з різними інтересами, що дозволяє провести час з різнобічними людьми, ознайомитися з їх родом діяльності або поговорити просто про подорожі, риболовлю, полювання та інші чоловічі хобі;
  • поряд з цим, бесіди можна проводити за склянкою віскі або за процедурою куріння кальяну;
  • часто сімейні будні «з’їдають» чоловіків, їм хочеться куди-небудь втекти від родинних проблем. Ось вам ідеальне місце – «ЦирюльникЪ Вarbershoр».

У таких чоловічих закладах завжди присутній тільки приємна чоловіча атмосфера, яка допомагає розслабитися і отримати нехай трішки, але простої насолоди від життя в цілому.