Відпочинок за правилами туриста: скільки коштує відпочинок в Еміратах

Серед мандрівників існує думка, що відпочинок в Об’єднаних Арабських Еміратах – задоволення не з дешевих.

Звичайно, з цінами на тури в Єгипет конкурувати навряд чи хтось зможе і Емірати – тим більше. Ця країна славиться по-справжньому розкішною туристичною інфраструктурою і достатком можливостей для відпочиваючих. Тут уважно прислухаються до туристів, їх потреб і побажань, стають краще, що розвиваються. Така клієнтоорієнтованість з боку еміратців робить країну дуже привабливою для відпочинку.

Де можна відпочити в Еміратах і скільки це коштує

ОАЕ – країна, яка складається з 7 Еміратів. Кожен з них знайде, чим підкорити серце навіть найвимогливішого гостя. Залежно від пори року, вартість відпочинку в ОАЕ може відрізнятися і на цій сторінці http://www.tui.ua/countries/uae/ знайдуться Тури в ОАЕ на будь-який бюджет. Так, наприклад, влітку ціни трохи нижче, тому як характерна країні спека дещо лякає багатьох туристів. Разом з тим, якщо правильно вибрати Емірат, влітку буде абсолютно комфортно в таких місцях:

  1. Абу-Дабі – велика кількість культурних та архітектурних пам’яток, розважальних комплексів, парків та інших місць, де можна розважатись, причому робити це в режимі нон-стоп, тому що Емірат не спить ні вдень, ні вночі. Тижневий відпочинок тут в найвищий сезон стартує від 600 $ за людину.
  2. Шарджа – Емірат, багатий різними форматами розваг, але в особливій пошані серед туристів виявився екстремальне дозвілля. В цей Еміраті є аеропорт, що для багатьох виявляється перевагою. Тут тижневу відпустку стартує від 450$ за людину.

Якщо мова про відпочинок взимку, то перевагу варто віддати наступним Еміратам:

  1. Фуджейра-відпочинок тут обійдеться в 500 $ за людину (на тиждень). Тут прекрасні пляжі, чого по-особливому не вистачає українському туристу в холодну пору року. Регіон принципово відрізняється від інших Еміратів і тут неодмінно варто побувати тим, кому здається, що вже все бачив і ніщо вже не здивує.
  2. Рас-ель-Хайма – справжня північна перлина Еміратів. Незважаючи на своє розташування, в цьому еміраті досить тепло взимку. Окрему увагу акцентуємо на популярний аквапарк Ice Land, який привносить в подорож ще більше позитивних емоцій. Відпочити тут можна недорого, щодо інших регіонів, тижневий відпочинок стартує від 400$ за людину.

Емірат «на всі випадки життя», який хороший і взимку, і влітку – Дубай. Якісний відпочинок тут – від 700$ за людину і вище. Тут зосереджена найбільша кількість готелів класу люкс і найвибагливіші мандрівники планують свій відпочинок саме тут.

Туроператор TUI Ukraine пропонує висококласну організацію відпочинку в ОАЕ. Фахівці з легкістю підберуть тур відповідно бюджету.

Поділись


Новини партнерів