Ідеї для новорічного корпоративну

Новий рік – це не тільки сімейне свято, але й чудова нагода весело провести час зі своїми колегами по роботі. У неформальних умовах співробітники більше порозуміються, дізнаються щось нове один про одного та просто будуть відпочивати від буденності. Вважається, що такі події позитивно впливають на продуктивність праці та сприяють зниженню психологічної напруги в колективі. Але для досягнення цієї мети необхідно добре підготуватися та організувати все на вищому рівні.

Секрет успішного свята полягає у зацікавленості усіх учасників. Захід з правилом примусового відвідування приречений на крах. Зацікавити співробітників потрібно ще на етапі підготовки оригінальними ідеями та яскравим дійством. Запропонувавши щось незвичайне під Новий рік своїм колегам, ви гарантовано отримаєте позитивний відгук.

Тематична вечірка

Карнавали та перевтілення завжди користувалися популярністю в корпоративній сфері. Люди, які звикли кожного дня бачити один одного, залюбки надягають костюми та грають в ігри по сценарію. Такий захід – це для кожного можливість відчути себе іншою людиною, подивитися на оточуючих під іншим кутом.

Букинг агентство BnMusic допоможе організувати свято, яке надовго запам’ятається усім запрошеним. За допомогою цієї компанії ви зможете запросити на свою вечірку справжню зірку, яка стане головним сюрпризом для присутніх. Гість свята буде не тільки співати пісні та показувати шоу. Ви можете запросити відому особистість у якості ведучого заходу.

Тематична вечірка може доповнитися веселими конкурсами, іграми та турнірами. Буде доречно створити показ костюмів, переможець якого отримає цінний подарунок. Рекомендується детально продумати меню кухні та бару. Буде прекрасно, якщо вигляд їжі та напоїв відображатиме загальний настрій та обрану тематику свята. Це допоможе створити відповідну атмосферу та подарувати всім учасникам хороший настрій. Запросивши відомого співака чи актора, ви обов’язково здивуєте та вразите запрошених.

Класичне свято у ресторані

Традиційним варіантом новорічного корпоративу є святкування у ресторані. Шикарні умови, елітні напої та смачна їжа допоможуть розслабитися та насолодитися приємним спілкуванням. Але будь-які святкування за столом не будуть веселими без організації шоу програми та розважальних конкурсів. Для підвищення емоційності та яскравості ви можете замовити зірку на Новий рік, скориставшись посиланням https://bnmusic.com.ua/artisty-na-novyj-god/.

Цю ж ідею можна реалізувати при організації наступних заходів:

  • святкова фотосесія;
  • квест;
  • спортивне змагання;
  • майстер-клас;
  • дегустація вин.

Обираючи, обов’язково враховуйте середній вік співробітників, їх інтереси та захоплення, прагнення та бажання.

Вечірка стане цікавою та веселою за участі відомої людини. Це може бути співак чи актор, який організує свій виступ та заохотить гостей приймати участь у розважальних заходах. Скориставшись цією ідеєю, ви створите на корпоративі неймовірну атмосферу та подаруєте запрошеним яскраві емоції на весь рік.

Поділись


Новини партнерів