Які бувають онлайн-ігри для дівчаток

Two girls (5-6) at table using laptop

В Інтернет-просторі сьогодні існує дуже багато онлайн-ігор. І зовсім необов’язково, що в них грають тільки хлопчики. Навпаки, для дівчаток також існують досить різноманітні та цікаві ігри, серед яких можна виділити наступні види.

Види онлайн-ігор для дівчаток

1. Одягалки. У грі є дівчина-модель, яку гравець повинен одягнути, взути, підібрати аксесуари (сумочку, підвіски, сережки, капелюх) і зробити макіяж.

Серед загальної групи ігор під назвою «Одягалки» можна виокремити одягання в різні пори року, одягання з різними аксесуарами, одягання за останніми тенденціями моди та інше. Завдяки таким конкретним розділам, дівчатка пізнають світ, знайомлячись з одягом різних країн, з модних віянь.

Тут маленькі модниці зможуть проявити свою творчу фантазію, художній смак, талант модельєра.

2. Ігри-тамагочі. Ігри, в яких гравцеві необхідно доглядати і дбати про когось: собачку, кошеня або інших тварин, про одну дитину («Голодний малюк») або кількома дітьми( «Дитячий садок»), вчать відповідальності, співчуття і дбайливого ставлення до тих, хто молодший і менший за тебе.

3. Ігри-пригоди. Суть цього жанру: дійти до мети паралельно уникаючи всіх пасток, небезпечних монстрів і збираючи монетки, подарунки, різні предмети. У такі ігри, до речі, охоче, грають і хлопчики, адже вони побудовані на захоплюючому сюжеті, розвитку, швидкості реакції і спритності.

Пригоди – це ігри наповнені непередбаченими обставинами, авантюрами, несподіваними випадками і зустрічами.

4. Кулінарніы гри. Дівчинці потрібно навчитися готувати ту чи іншу страву: наприклад, персиковий пиріг, тропічний салат або навіть роли. Мета: навчитися готувати і заробити очки за правильно і швидко приготовану страву.

Ігри, пов’язані з приготуванням різних страв, сервіровкою столу, декоруванням інтер’єру будуть розвивати в маленьких принцес майбутніх господинь. Дівчата з особливою увагою будуть знайомитися і пізнавати цікаві моменти дорослого життя.

5. Ігри зі знаменитостями. В таких іграх вам треба буде підібрати свій стиль героям серіалу «Сутінки», створити новий, неповторний стиль Бейонсе або зробити макіяж Дженіфер Лопес.

6. Ігри-поцілунки. Мета цих ігор одна – набрати більше балів (поцілунків) за відведений час, а також встигнути поцілуватися поки не бачить мама, папараці, охоронець або вчитель. Відрізняються ігри-поцілунки для дівчаток місцем, в якому відбувається дія гри.

7. Ігри зі створення макіяжу. Гравцеві пропонують зробити макіяж для першого побачення, новорічної вечірки, для зірки, для глянцевого журналу, русалки.

У простих за змістом і легких по виконанню іграх маленькі принцеси вчаться правильно наносити косметику.

8. Ігри-малювалки. Ігри такого типу допоможуть дитині намалювати свої перші шедеври, оволодіти навичками побудови композиції і підбору кольорової гами та відтінків.

9. Ігри для маленьких дівчаток, направлені на вивчення цифр і лічби. Під час гри малятам пропонується порахувати точну кількість паровозиків, одягнути маленьку дівчинку, прикрасити новорічну ялинку гірляндами і кулями, допомогти головному герою в грі набрати повний кошик фруктів.

10. Логічн і- різні головоломки, пазли, конструктори – допомагають здобувати навики логічного мислення, розвивати пам’ять і кмітливість. Так, граючи, дівчатка вчаться і набувають навички, які знадобляться їм у дорослому житті – і все це в захоплюючій і кумедній формі, весело і ненав’язливо.

Таким чином, граючи в перераховані вище гри, у дівчаток розвивається свій смак, відчуття стилю, логіка, мислення і кмітливість.

Поділись


Новини партнерів