Повітряні кульки — подаруй дитині щастя!

З дитинства ми пам’ятаємо, скільки щастя приносила, здавалося б, звичайнісінька повітряна кулька. Та й наші діти з пелюшок радіють цим яскравим символам щастя та свята. Їх часто використовують для оформлення різноманітних подій, особливо дитячих свят. Тож якщо ви бажаєте подарувати дитині або близьким трохи щастя, згадайте про кульки.

Купить будь-які кульки за доступними цінами можна на сайті https://funfan.ua/15-povitrjani-kulky . Також тут можна знайти всі інші незмінні атрибути свята. Тепер так легко організувати тематичну вечірку, дитячий день народження або іншу святкову подію, адже все необхідне зібране в одному місці!

Яскравий світ кульок

Наразі форми та розмірі повітряних кульок надзвичайно різноманітні. Серед основних можна виділити:

  1. стандартні пастельні кульки звичайної форми;
  2. кульки кольору металлік;
  3. кульки для моделювання;
  4. різноманітні набори;
  5. латексні з малюнком;
  6. цифри;
  7. фольга з малюнком або без;
  8. фігури різних розмірів.

Будь-яка дитина буде щасливою, якщо отримає на день народження велику кульку у формі улюбленого героя. Також за допомогою тематичних кульок так легко декорувати будь-яке свято як для дітей, так і для дорослих. Варто лише визначитися з концепцією та дотримуватися єдиного стилю.

Наприклад, піратську вечірку можна доповнити чорними кульками або піратськими фігурами. Вигадайте декілька веселих конкурсів, під час яких діти зможуть позмагатися у вправності: можна лопати кульки на швидкість або, навпаки, надувати їх. Також весело змагатися у тому, хто швидше зможе влучити в кульку якимось предметом.

Вечірку для маленької принцеси важко уявити без надувних фігурок витончених героїнь мультфільмів та казок. З ними можна провести веселу фотосесію, під час якої кожна дівчинка зможе відчути себе героїнею улюбленої казки. Варто обов’язково подбати про корону для кожної дівчинки!

Незмінним улюбленцем малечі і батьків вже багато десятиліть залишається кумедний ведмедик Вінні-Пух. Вечірка з цим персонажем потішить як найменших діточок, так і їхніх батьків. Можна придбати безліч елементів декору з цим персонажем, а імениннику подарувати справжнього іграшкового ведмедика.

Навіть декілька повітряних кульок у передпокої, дитячій кімнаті або кафе створять веселу атмосферу. А якщо поєднати кульки в тематичні гірлянди або створити з них візерунок — це виглядатиме ще більш ефектно. На дитячому святі маленькі фігурні кульки можуть стати чудовими призами в різноманітних конкурсах.

Але приводом для свята може бути будь-яка подія: початок весни, випускний у дитячому садочку, день ангела, день народження кішки… та й просто бажання зробити дитину щасливою і самим радіти разом із нею. Не варто чекати свята, адже його можна зробити власноруч за допомогою однієї красивої кульки.