У Греції багато різних курортів на будь-який смак і колір. Але одними з найбільш популярних і улюблених серед туристів є курорти в таких містах як Афіни, Салоніки, Касторья. Це також півострів Халкідікі, острова Крит, Корфу, Родос і багато інших.

Греція по праву є однією з найкрасивіших країн Європи і як докази того грецькі прекрасні ландшафти, ліси, гори, річки, парки. А вибрати тур у Грецыю можна тут в мережі туристичних агенцій Поїхали з нами

Афіни. Столиця країни, родзинка греків. Старе місто, який названий на честь богині Афіни. Тут переплітаються різні віхи історії не тільки Греції або Європи, а можна сказати і всього людства.

Кастор. Невеликий і тихе містечко. Прекрасне місце для відпочинку. Однією з окрас курорту є прекрасне озеро, заради якого, відпочиваючи в Греції, таки варто відвідати це містечко. Не залишить вас байдужим і стародавня архітектура.

Салоніки. Друге за величиною місто в країні. Головний порт країни. Сюди заходять кораблі з різних куточків земної кулі. У Салоніках найбільші і відомі в країні казино і дискотеки.

Острів Корфу. Найпрекрасніше місце для сімейного відпочинку. Це острів зелених садів, виноградників і оливкових дерев. Чудова рослинність упереміш зі здоровим кліматом – ось, що вабить багатьох на острів. На острові розташовані одні з найкращих готелів країни.

Кого не влаштовує Греція, може відправитися до Туреччини. Туреччина заслужено вважається однією з найпривабливіших в плані туризму країн. Одне з основних переваг – це сучасний рівень комфорту і обслуговування при мінімальних цінах.

А ось який саме туристичний тур до Туреччини вибрати, залежить від Вас, і, треба зізнатися, це непросте завдання через велику кількість можливих варіантів. А ось сторінка, де виможете вибрати тур на будь який смак.

Туреччина – це пляжі на берегах Чорного і Середземного морів з басейнами і аквапарками, підводним плаванням, водними лижами, віндсерфінгом. Причому повноцінний купальний сезон триває з початку травня до кінця вересня.

Є на що подивитися і любителям стародавньої історії: столиця сучасної Туреччини Стамбул – колись величний Константинополь, центр світу, Царгород, Другий Рим.

Величезна кількість руїн хетських, грецьких, римських, візантійських міст і фортець, амфітеатр і акведук, стадіон і театр, дороги і мости часів античності, культові споруди мусульманських, християнських і язичницьких релігій, палаци, вежі і мінарети.

З усіх боків Вас буде оточувати чудова природа, гори, зустрічаються з морем, унікальні ліси і водоспади. Для любителів екстремального відпочинку Туреччина може запропонувати комфортабельні гірськолижні курорти, рафтинг. Можна відвідати знамениті турецькі лазні або просто відправитися на прогулянку.