Неймовірне місце для сімейного відпочинку у ВДНГ.

Територія веселощів та дитячого сміху, чудового настрою та різноманітних розваг знаходиться у просторі сімейного відпочинку KACHELI, знайомий багатьом як парк гойдалок на ВДНГ. Екологічно чистий та безпечний простір підготував своїм відвідувачам безліч незвичайних гойдалок на будь-який вік та смак, можливість відпочити в лаунж-зоні, взяти участь у цікавих заходах та захопливих забавках. Разом з тим, гойдалки ВДНГ вражають винахідливістю та яскравою уявою своїх творців: класичні гойдалки, гойдалка-кадиллак, підвісні лавки, затишні плетені кокони, які можуть заколихати своїм спокійним розгойдуванням, веселі гойдалки для малюків, та великі гойдалки для веселих компаній.

Найкраще місце для сімейного відпочинку в Києві

Для невгамовних непосид та крутьків аніматори простору сімейного відпочинку KACHELI на вихідних готують розмаїття захоплюючих квестів та активних пустощів, які так потрібні дітям для реалізації їх невичерпного запасу енергії. А допитливі відвідувачі мають змогу розкрити свої таланти та отримати цікаві навички та знання на наших майстер-класах та лекціях, ознайомитись з принадливими та оригінальними виставками та досхочу веселитись на фестивалях, з задоволенням взяти участь у конкурсах та розіграшах.

Для шукачів екстремальних пригод та тих, кому не вистачає адреналіну серед сучасної буденності, парк гойдалок ВДНГ підготував атракціон «Гігагойда». Вільне падіння з висоти 15 метрів, напевно, зможе надати новий сенс яскравим емоціям. При цьому атракціон доступний для всіх гостей зростом вище ніж 140 см за окрему плату. Квитки на атракціон можна придбати у касі простору. До того ж, цього теплого сезону всі бажаючі можуть купити абонемент на відвідування KACHELI, що допоможе значно зекономити кошти на літньому сімейному відпочинку!

А для оригінальних та веселих сімейних свят та, навіть, святкувань випускних, простір сімейного відпочинку KACHELI – вони ж гойдалки на ВДНГ– відповідає як найкраще. Все в цьому місті створено для чудового настрою та сповненого враженнями відпочинку.

Час проведений з сім’єю у KACHELI пролетить непомітно та залишить пам’ятні, приємні спогади. Простір сімейного відпочинку ВДНГ чекає на вас та зробить усе можливе, щоб радісні та щасливі моменти вашого відпочинку викликали бажання повернутись до парку гойдалок у ВДНГ. Також в парку є можливість відсвяткувати дитячий день народження під ключ.

Завітайте до нас та приводьте друзів. До зустрічі у KACHELI на ВДНГ!

Поділись


Новини партнерів