«Рондо»: апетитна піца на відстані одного дзвінка

Піца — це універсальна страва. Вона смачна, її люблять практично всі, тому така їжа доречна в будь-якій ситуації. Простий перекус, сімейна зустріч, посиденьки з друзями або несподівані гості — піца стане прекрасним супроводом вечора у кожному з згаданих вище випадків. При цьому немає потреби проводити біля плити кілька годин, достатньо лише зателефонувати в Rondo Pizza та оформити замовлення.

Швидко, зручно і жодної мороки

На приготування найпростішої страви слід витратити певну кількість часу і продуктів. Але не завжди в холодильнику може виявитися все необхідне, тож доведеться ще й сходити до магазину.

Лише один дзвінок в «Рондо» вирішить усі ці проблеми. Адже там працюють професіонали, котрі здатні навіть звичайну піцу перетворити на кулінарний шедевр. Окрім того, ви зможете замовити напої, гарніри, десерти, страви східної кухні, що зроблять ваш стіл різноманітним, смачним і гармонійним.

До слова, на сайті кожен може ознайомитися з фотографіями готових страв. Тож здогадуватися про те, який вигляд має піца та інша їжа, котру ви плануєте замовити, не доведеться.

Смакоту — на максимум

На сайті «Рондо» представлені різноманітні варіанти піц. Сучасна італійська кухня істотно просунулася від початкового варіанта приготування цієї страви, коли просту начинку викладали на хлібний корж. Зараз можна поласувати піцою на будь-який, навіть найвибагливіший, смак.

Замовлення на сайті має цілу низку плюсів:

• можливість вибрати піцу з чималенького переліку. Серед пропонованих — класична «Маргарита», фруктова, вегетаріанська, з морепродуктами і різноманітними добавками;

• кількість та наявність добавок у піці контролює сам клієнт — достатньо просто вказати їх при замовленні. Звісно, підсумкова вартість останнього підвищується пропорційно кількості використаних додаткових продуктів;

• з піцою можна відразу замовити різноманітні напої та закуски. Так вам не доведеться повторювати цю процедуру через певний час, адже кожен з учасників застілля зможе втамувати голод та спрагу тим, що йому до вподоби;

• ви маєте змогу вибрати піцу потрібного вам розміру (кожна з позицій представлена як мінімум в двох). Так, для великих компаній оптимальним варіантом будуть максимальні за величиною. Кожна з таких піц важить понад 1 кілограм і має діаметр 40–45 см.

Доставка замовлення здійснюється в короткий термін, тож вам не доведеться довго залишатися голодним в очікуванні смаколиків.

Поділись


Новини партнерів