Заняття з англійської мови для дітей у Львові

Сьогодні неможливо уявити успіх на міжнародній арені без знання англійської мови. Тож закладати базу навичок спілкування іноземною потрібно вже змалечку, коли мозок дитини ще чистий і ось сторінка, де вам в цьому допоможуть.

Коли починати вивчення англійської мови? Що це дасть моїй дитині?

Ідеальний період початку вивчення англійської – вік 2-5 років. У цей час діти активно пізнають світ та краще сприймають набуті знання. Водночас малюки тренують пам’ять, покращують навички мовлення. Заняття з англійської сприяють розвитку уявлення про світ без додаткового навантаження. Адже дитина вважає це захопливою грою

Англійська мова сприяє інтелектуальному росту малюків, пізнавати культуру та звичаї інших народів. Також це чудова можливість розповісти одноліткам з усього світу про свою країну у англомовних навчальних таборах.

Заняття з англійської мови для дошкільнят – це поєднання природніх звичок дітей, розвитку творчих здібностей. Отримавши базу знань, дитині буде легше у подальшому навчанні та спілкуванні.

Де та як відбуваються заняття з англійської мови для дітей у Львові

Львівський навчальний центр BabyClub пропонує вивчення англійської дітям молодшого, середнього та старшого дошкільного віку. Заняття проходять у рухливій формі та інтерактивних методик, затверджених кращими лінгвістичними інституціями світу. Зацікавленість у досягненнях підтримують ігри, квести та свята за участю носіїв мови. Адже спілкування з нейтів-спікерами – невідємна частина шляху мотивації до навчання.

Основу педагогічного колективу міського Центру сімейного розвитку складають досвідчені лінгвісти – перекладачі, викладачі вітчизняних та європейськихмовних шкіл. BabyClubтісно співпрацює з відомими брендами у галузі вивчення іноземних мов EnglishClub, OxfordUniversity, Longman, BBCтощо.

Максимальна кількість дітей у групі не перевищує 8 осіб. Подібний підхід сприяє індивідуальному підходу до потреб кожного малюка. А спілкування з однолітками соціалізує вихованців та збільшує цікавість до навчання.

Досвідчені викладачі використовують під час занять посібники та матеріали з англійської мови видавництв BBCLearningEnglish, VOA, CollinsCobuildтощо. Дитина занурюється у мовне середовище від самого початку, адже усе спілкування відбувається виключно англійською. Доповнюють переваги навчального центру позитивна атмосфера та висока мотивація розширення знань.

Тож зробіть перший крок вашої дитини у світ англійської мови яскравим. І через декілька років вона висловить вам подяку за залучення до глобального спілкування.

Поділись


Новини партнерів