Вибір візочка для дитини – досить відповідальний процес, від якого залежить безпека та комфорт малечі. Тому керуватись лише критерієм зовнішньої привабливості як мінімум некоректно. На першому місці має стояти ергономічність та якість конструкції, здатність витримувати інтенсивне використання без втрати експлуатаційних характеристик.

Якісний візок однозначно не може коштувати дешево, проте не кожна родина здатна дозволити собі це придбання. В таких випадках доречна оренда дитячих колясок – сервіс, широко розповсюджений в Україні через привабливість ціни та великий вибір моделей.

Оренда коляски й актуальність послуги

Існує безліч причин, щоб орендувати дитячий візок:

  • відсутність потреби у придбанні люльки через короткий експлуатаційний час;
  • дитячий транспорт знаходиться у ремонті;
  • планується подорож на дальню відстань, в яку немає потреби брати громіздкий візок;
  • тимчасове обмеження доступу до власної коляски.

Причини можуть бути й іншими. Головне, ви маєте бути впевнені, що в будь-якій ситуації можна взяти в оренду коляску.

Навіть якщо в сім’ї вже є люлька та прогулянковий візок, в подорожі може знадобитись легка «тростина». Вона складається до мінімальних розмірів, тому не займає багато місця у багажнику. Щоденне використання такого візочка не дуже корисне для дитини через відсутність жорсткої спинки. Тому прокат коляски-тростини – ідеальне розв’язання тимчасової задачі.

Якщо ж до вас їдуть гості з дитиною, зручний сервіс оренди у Львові дозволяє швидко створити комфортні умови для прогулянок. Погодьтесь, набагато простіше взяти дитячий транспорт у тимчасове користування, аніж подорожувати з малям та додатковим багажем.

Послуга «коляска на прокат» також актуальна для батьків, що в пошуку ідеального варіанта. За допомогою сервісу можна щотижня тестувати різні моделі, спостерігаючи за реакцією малюка. В результаті ви позбавлені права на помилку, оскільки здатні підібрати найкращий формат для вашої дитини.

Коляска на прокат: переваги сервісу

Головними плюсами тимчасового користування є:

  • зручність та доступність;
  • суттєва економія та вигода;
  • відсутність необхідності складування речей, якими вже не користуєтесь;
  • раціональність використання;
  • відсутність пошуку потенційних покупців, коли візочок вже не потрібен;
  • можливість змінювати моделі, адаптуючись до нових обставин.

Прокат дитячих візочків – універсальне вирішення багатьох проблем. Так, ви можете орендувати якусь конкретну модель відповідно до нагальних потреб або коляску «2 в 1» на більш тривалий час. Мова йде про конструкцію з двома знімними частинами: люлькою та прогулянковим варіантом. Ще одним цікавим форматом є візочок, що поєднує в собі сидячу модель та автокрісло. Останнє можна з’єднувати з колесами або використовувати окремо для перевезення дитини в авто.

Як обрати дитячу коляску?

Вас цікавлять дитячі люльки та/або прогулянкові візочки, але досвіду щодо вибору немає? Тоді радимо звернути увагу на наступні моменти.

  • Якщо дитина краще засинає під коливання, обирайте серед моделей з жорсткими колесами. Гарна амортизація й надувні колеса навпаки пом’якшують поїздку.
  • Люлька потрібна для новонародженого малюка до 9 місяців. Для дитини старшого віку краще використовувати дитячу прогулочну коляску.
  • Для холодного періоду варто обирати серед варіантів з високими бортами, що захищають від холоду та вітру. У теплий сезон важлива гарна циркуляція повітря й захист від сонця. Тому звертайте увагу на наявність вентиляційного віконця й козирка.

Для тих, кого цікавить послуга «коляска в прокат» у Львові, можна звернутись до салону VIP Діти. Тут представлений широкий вибір моделей, а консультанти здатні порадити найкращий варіант саме для вашої дитини.