Купівля меблів – завжди приємний момент при облаштуванні житла, але підходити до цього питання потрібно з усією відповідальністю. Магазини при меблевих фабриках, просто спеціалізовані торгові точки пропонують меблі в широкому асортименті. Однак представлені варіанти, як правило, стандартні і виготовляються за шаблонами відповідно до визначених параметрів.

Тому не так просто знайти те, що дійсно сподобається і буде відповідати вашим запитам і характеристикам або нестандартним габаритам вашої квартири. Тому меблі на замовлення – це чи не єдиний вихід з положення, коли хочеться купити і красиві, і функціональні меблі так, щоб вони максимально вдало вписалася в формат приміщення. Якщо ви хочете облаштувати свою квартиру або будинок, радимо вам завітати на сайт mebli-zakaz.kiev.ua.

Переваги меблів на замовлення

У меблів під замовлення чимало переваг перед стандартним меблюванням. Найістотніший плюс – можна продумати власний дизайн. Останній стосується не тільки вибору кольору меблів, але і їх конструктивних особливостей. Кожна поличка і дверцята будуть на своєму місці і там, де потрібно саме вам. Меблі на замовлення можна виготовити не з шаблонних матеріалів, а з тих, які вибере сам клієнт. Якщо художніми талантами ви не володієте, і у вас немає конструкторських здібностей, розробку меблів візьмуть на себе професійні дизайнери.

Особливості вбудованих меблів

Все більшої популярності сьогодні набувають вбудовані меблеві конструкції. Як правило, це шафи-купе, шафи-ліжка, передпокої, стінки для вітальні. Особливості такого меблювання забезпечують можливість максимально практично використовувати кожен сантиметр простору, що особливо актуально в невеликих квартирах і квартирах-студіях. І вже точно саме таких меблів більше не буде ні в кого.

Під замовлення сьогодні виготовляються не тільки корпусні меблі, а й м’які гарнітури. Зокрема, до корпусних меблів відносять столи, комоди, стелажі, шафи. До м’яких – ліжка, крісла, дивани, тахти, пуфи. Сьогодні дуже модно популярним замовляти модульні корпусні меблі. Їх зручність полягає в можливості перебудовувати комплект при необхідності або просто під настрій. Модулі можна переставляти місцями, розсовувати, ставити один на одного і по різному варіювати їх розташування. Більше того, часто виробник залишає можливість змінювати фасади таких меблів.