При покупці одягу для новонароджених батькам потрібно орієнтуватися не тільки на свій смак і ціну, але й на якість речей. Малюки мають ніжну шкіру, яку легко травмувати. При покупці виробів з неякісних матеріалів є ймовірність пошкодження шкіри дитини або появи алергії у малюка. Щоб цього уникнути, потрібно підходити до вибору одягу правильно.

Правила покупки одягу для новонароджених

  1. Не варто купувати для дитини речі одного розміру. Дитина росте досить швидко, тому незабаром їй можуть знадобитися нові речі.
  2. Слідкуйте, щоб на речах були відсутні непотрібні деталі: оборки, замки, бантики. Вони виглядають красиво, але можуть заважати дитині. Якщо застібки будуть на ґудзиках, малюкові буде некомфортно спати на спині.
  3. Одяг для маленьких дітей повинен бути досить вільним і не сковувати рухів.
  4. Дивіться на якість тканини. Перевагу варто віддавати виробам з безпечних тканин: льону, бавовни. Такі матеріали дозволяють шкірі малюка дихати. Одяг високої якості не має сторонніх запахів, він не вицвітає і не втрачає свій зовнішній вигляд після прання.
  5. Подивіться на якість швів. Всі рядки повинні бути рівними, гудзики добре пришитими. Для дитини до року не купуйте речі яскравих забарвлень. Це буде погано позначатися на психіці малюка і зорі.

Якісний одяг для новонароджених можна придбати на сайті https://www.rechi-dlya-malechi.com.ua/. Тут ви зможете придбати комплекти, виготовлені з натуральних і безпечних для дитини матеріалів.

У гардероб новонародженого повинні входити такі речі:

  • сорочечки;
  • повзунки;
  • одноразові пелюшки;
  • носочки з шапочками;
  • рукавиці;
  • ковдра, а також конверт для вуличних прогулянок.

Зверніть увагу на крій виробу. Льоля не повинна вдягатися через голову. Зручними є моделі на зав’язках або липучках. Вони дозволяють за мінімум часу одягнути малюка. Високий попит мають боді. Вони можуть мати довгі або короткі рукава. Вироби з подовженими рукавами зазвичай створюються з ручками. Це дозволяє добре захистити малюка від подряпин і інших пошкоджень. Комбінезон для новонародженого краще вибирати з носочками. Таким чином, ніжки малюка завжди будуть знаходитись в теплі. Вам не потрібно буде одягати дитині шкарпетки, які можуть тиснути або постійно спадати.