Ремонт в квартирі або будинку – це завжди головний біль для власників. Звичайно, кожен прагне зробити ідеальний ремонт, який здатний здивувати уяву навіть найвибагливішого дизайнера. Саме тому, починаючи ремонт квартири або заміського будинку, власники прагнуть максимально використовувати сучасні та інноваційні будівельні технології. Більшість господарів квартир, які вирішили провести ремонтні роботи, переглядають досить велику кількість інформації для того, щоб застосувати будівельні новинки для облаштування інтер’єру і створення неповторного ремонту.

Відмінності сучасного капітального ремонту

Який ремонт був ще 30 років тому? Багато хто пам’ятає, вапняну побілку, триденний запах від фарбування вікон і дверей. А також сімейні суперечки щодо поклейки шпалер за шафою з одягом і урочистої заміни сантехніки. Все це зараз здається далеким і навіть трішки нереальним.

На сьогоднішній момент суть слова «ремонт» повністю змінилася, адже більшість власників квартир вважають за краще зробити не просто косметичний ремонт, а повноцінний євро. Безумовно, він може зайняти від декількох тижнів до декількох років в залежності від обсягу запланованих ремонтних робіт. Якщо ви  плануєте зробити ремонт в Києві, радимо завітати на сайт https://remontdoma.kiev.ua/remont-kvartir-v-novost, де можна дізнатися більше інформації.

Сучасний капітальний ремонт має на увазі часткову або повну заміну всіх комунікацій квартири. Першим заміні підлягає електричне обладнання – старі алюмінієві дроти замінюють на більш високоякісні мідні, також заміні підлягають розетки, вимикачі та освітлювальні прилади.

Далі відбувається заміна всіх застарілих радіаторів опалення, а також сталевих труб на пластикові. При необхідності демонтується старий санвузол і ванна.

Наступним етапом ремонтних робіт є внутрішнє оздоблення приміщень. Відбувається заміна старих віконних систем на сучасні склопакети, тут же проводиться ремонт балконів і лоджії.

Сучасний інтер’єр – це просто!

Звичайно, на цьому ремонт не закінчується і починається найвідповідальніша частина – створення інтер’єру. Дизайн приміщення здатний передавати не тільки настрій і душевний стан власників, а й кардинально змінити вигляд житла. Давно в минулому залишилися килими на стінах, шпалери, які клеїли ще прабабусі і громіздкі шафи-стінки. Для того, щоб надати квартирі або будинку сучасного вигляду достатньо дотримуватися наступних порад:

  • вбудовані меблі не тільки виглядають стильно, але і заощаджують дорогоцінний простір;
  • геть проводку – найкращим рішенням буде заховати її під штукатуркою;
  • стелю краще зробити натяжну або каркасну – це зробить ваш інтер’єр свіжим і модним;
  • для підлоги найкращим рішенням буде ламінат або паркетна дошка, в залежності від навантаження.

При внутрішній обробці квартири або будинку, необхідно також використовувати візуальні ефекти. Якщо кімната невелика, то стіни в світлих відтінках візуально збільшать її, а покладений навскоси ламінат розширить кімнату.

Потрібно обережно комбінувати кольори в інтер’єрі і правильно чергувати натуральні матеріали при декоруванні і обробці приміщень. Вдалі поєднання можуть створити особливу атмосферу для його мешканців.