Існує чимало способів відволіктися, перебуваючи в домашній самоізоляці. Багатьом, особливо жіночій половині населення, допомагають бути в тонусі сім’я, милі серцю речі, улюблені заняття. Красивий і зручний одяг для будинку допомагає впоратися з негативними емоціями, підтримувати гарний настрій, ефективніше працювати в своєму домашньому «офісі», частково компенсуючи неможливість виходити через карантин на роботу, зустрічатися з друзями і «вигулювати» святковий і робочий гардероб. Придбати стильний та комфортний домашній одяг можна в інтернет-магазині
paniyanovska.ua.

З яких тканин повинен бути виготовлений домашній одяг?

Матеріали, які використовуються для пошиття домашнього одягу, не повинні боятися багаторазового прання, всіляких плям, які можуть з’явитися, коли ми займаємося домашніми справами. Для цього підходить бавовна, штапель, віскоза, льон, шовк, вовна, кашемір. Багато моделей для дому виготовляється з трикотажу. Хоча не варто виключати і синтетичні тканини: атлас, махрову тканину, фліс, велюр, трикотажну тканину мікромасло, приємну до тіла і зручну в носінні.

Модні кольори і принти

Домашня мода в кольоровій гамі не обмежена, але перевага віддається все-таки спокійним, світлим, пастельним тонам: білому, сірому, блідо-жовтому, бежевому, блакитного, ніжному і благородному фіалковому, ліловому, лимонному, бузковому відтінкам, кольору фісташкового морозива і блідого шафрану.

Тренд цього сезону – відтінки синього. Особливо популярні класичні тони кольору індиго, пилючний денім.

Яскраві принти у вигляді смужок, абстракції, горошку, квіткових мотивів в дизайні домашнього одягу як і раніше актуальні. Це ще один спосіб підняти настрій собі і дітям. В комплектах з веселими принтами, анімалістичними вставками на футболках і світшотах веселіше працювати і відпочивати.

Тренди домашньої моди в 2020 році

При бажанні ніщо не може перешкодити модниці завжди виглядати красиво, навіть в чотирьох стінах рідного дому. Дизайнери пропонують в цьому сезоні різні топи, футболки, модні туніки, майки, шорти, легінси, комбінезони, бриджі, найніжніші пуловери, светри оверсайз, джогери, худі, світшоти, зручні домашні костюми, практичні м’які сукні, халатики.

Трикотажні комплекти для дому

Вибір залежить від того, чи тепло у вас вдома, або ж прохолодно. В останньому випадку виручать спортивні та в’язані костюми, толстовки, пончо, сорочки, жилети і принцип багатошаровості.

Модницям припадуть до смаку вільні фасони в стилі оверсайз. Створити бажаний образ можна за допомогою широкої сорочки, яку можна носити як сукню (при достатній довжині) або заправляти в штани або шорти в залежності від сезону.

Тенденція на мінімалізм простежується і в моді на домашні речі: нейтрального кольору, не перевантажені деталями, в яких зручно працювати, бігати на пробіжку, гуляти з собакою. Це важливо тим, хто цінує комфорт і у кого в пріоритеті робота. Дотримуючись цього принципу, легко зібрати для себе капсулу з лаконічних речей, які відмінно поєднуються за кольором і комбінуються між собою, сформувавши з них стильні комплекти на різні випадки. Наприклад, для відпочинку і сну, для приготування на кухні і прибирання, для дозвілля та фітнесу, для роботи вдома.

Залежно від поставленого завдання їх можна змінювати протягом дня. При цьому не обов’язково заповнювати домашній гардероб брендовими речами. Навіть в умовах самоізоляції стильні речі можна замовити онлайн в мас-маркеті і сформувати відповідний гардероб домашнього одягу.

До речі, експерименти з гардеробом і шопінг допоможуть відволіктися і піднімуть настрій.

Що носити вдома?

Домашній одяг повинен бути не тільки привабливим та модним але й зручним, практичним, не сковувати рухи. Він повинен, перш за все, подобатися вам. А точніше, ви в цьому одязі повинні подобатися собі. Це підвищує настрій, самооцінку, надихає на «трудові домашні подвиги».

Якщо ви працюєте вдома, бажано виглядати так, щоб це допомагало створити робочий настрій. Не варто проводити по скайпу нараду з колегами в піжамі з зайчиками, хоча і в строгому костюмі сидіти вдома на дивані теж не зовсім доречно. А ось затишний кашеміровий костюм, широкі штани і сорочка в стилі оверсайз – цілком робочий варіант.