Піжама – це найбільш поширений одяг для сну. Її використовують як дорослі, так і діти. В продажу можна знайти велику кількість дитячих піжам. Однак вибирати такі речі за ціною або тільки за красою не варто. Дитячий організм досить чутливий до якості матеріалу, швів і інших нюансів. Тому підбирати піжаму для дітей потрібно дуже уважно.

Як вибрати дитячу піжаму?

Перш за все потрібно визначитися, для якого часу року ви купуєте піжаму. Найкраще придбати два комплекти: для літа і для зимового часу. В першому випадку відмінно підходять шорти і майка з бавовни. Даний матеріал зносостійкий, гіпоалергенний і прекрасно охолоджує в спекотні часи. Для прохолодної пори краще вибирати комплект зі штанців і джемпера з подовженим рукавом. Піжама може бути виготовлена з товстого трикотажу, а також фланелі. Зверніть увагу на бамбукові вироби. Вони довговічні і приємні. Неважливо, для якого часу року ви підбираєте піжаму, вивчіть якість швів. Вони повинні бути м’якими. Грубі шви можуть натирати шкіру дитини, упиватися під пахвами. Піжама не повинна занадто сильно прилягати до тіла, дитина повинна відчувати себе в ній вільно.

В інтернет-магазині anmir.in.ua ви знайдете дитячі піжами високої якості.

Звертайте увагу на колір піжами. Вона може бути спокійною або мати якийсь яскравий малюнок. Якщо у вашої дитини немає підвищеної нервової збудливості, можете придбати їй яскраву піжаму. Якщо дитина важко засинає, краще купити піжаму пастельного забарвлення.

Визначившись з дизайном, зверніть увагу на розмір піжами. Купувати комплект дитині потрібно точно за розміром. В піжамі не за розміром їй буде незручно спати. Тому купувати комплект на виріст не варто. Одяг для відпочинку, як і спідню білизну, потрібно прати досить часто. Так що, швидше за все, вона може швидко зноситися.

Вивчіть якість тканини. Якщо вона буде поганої якості, піжама може швидко зноситися, втратити свій зовнішній вигляд або взагалі стати непридатною до використання. Бавовняні комплекти не повинні швидко розтягуватися, вицвітати. Якщо на них швидко з’являються катишки, перед вами не дуже якісні вироби.

Піжама повинна бути виконана з максимально натуральних тканин. Додавання синтетики допускається, але тільки для підвищення зносостійкості виробів. Якщо піжама буде здебільшого складатися з ненатуральних матеріалів, шкіра дитини не буде дихати, в такому комплекті малюк буде відчувати себе некомфортно.