В якому банку краще взяти кредит готівкою

Якщо ви не знаєте в якому банку взяти кредит готівкою, перш за все, слід визначитися з найважливішими умовами, які пропонує той чи інший банк. Мова йде про ефективну ставку, щомісячний платіж і метод погашення.

Як вибрати де краще взяти кредит готівкою

Існує кілька критеріїв, як обрати в якому банку взяти кредит. В першу чергу це процентна ставка. Вона показує, який виявиться ваша переплата в разі, якщо ви візьмете споживчий кредит готівкою або ж на карту.

Оцініть сайт – компанії одноденка не замовлятиме індивідуальний акуратний дизайн і тим більше писати десятки статей, вона обмежиться розкручуванням по партнерським мереж і текстами тільки про послуги, які рекламують найнеобхідніше.

Вивчіть відгуки – відсутність відгуків, звичайно, може ні про що не говорити. Як відомо, це негативну думку відразу хочеться виплеснути, а якщо все пройшло нормально, 90% позичальників просто мовчать. З іншого боку, навіщо ризикувати, якщо можна звернутися в компанію з великим числом рекомендацій від клієнтів?

Подивіться програми – великі МФО, націлені на тривалу роботу з позичальниками, найчастіше пропонують кілька тарифів. Чим довше залишаєшся з такою компанією, тим вигідніше кредити. І це теж плюс – значить, компанія тримається за позичальників і буде працювати так, щоб і вам все подобалося.

Оцініть популярність – чим більша компанія, чим активніше вона присутня в соцмережах, на каналах і т.д., тим більше шанс, що все буде в порядку. Сумнівну МФО немає сенсу себе так тиражувати.

Дізнайтеся вік – тут все очевидно. Чим старше МФО, тим спокійніше можуть бути позичальники.

Подивіться позики під 0% – займ без відсотків ще один індикатор лояльності до позичальників і націленості на тривалі відносини.

Окрім ефективної ставки по кредиту позичальникові також слід звернути увагу на важливий показник – метод погашення кредиту. Він може бути аннуїтетний і диференційований. Відмінність аннуїтетного погашення кредиту від диференційованого в тому, що платіж першого залишається незмінним протягом усього терміну дії кредитної угоди. Щомісяця клієнт повинен виплачувати по кредиту однакову суму, що складається з відсотків і суми, що списується з основного боргу.

Обираючи в якому банку краще взяти кредит в Україні, варто звернутися до рейтингів банків, які регулярно складаються фінансовими аналітиками і рейтинговими агентствами. Вивчивши детально рейтинг банківських установ, ви зможете взяти кредит недорого за вигідними умовами.

Поділись


Новини партнерів