Хоча б раз у житті, мабуть, кожна людина стає гостем весілля – у друзів, братів чи сестер, власних дітей. І готуватися до цієї події запрошеним слід не менш старанно, ніж самим молодятам. Перше, що спадає на думку, коли отримуєш запрошення – час відкладати кошти на подарунок. Однак, готувати слід не лише його, а, в, першу чергу – привітання! Про це та інше – розкажемо детальніше.

Що потрібно робити, якщо вас запросили на весілля?

Зазвичай, запрошення на весілля не надсилають спонтанно – за кілька днів до події. Тому, скоріш за все, у вас буде час добре підготуватися. Ми склали список, який допоможе Вам не забути нічого важливого. Отож:

  • продумайте свій святковий образ – що одягнете (стиль та колір вбрання, відповідність дрес-коду – якщо такий є), яку зачіску зробите, які аксесуари та прикраси оберете.
  • підготуйте подарунок – заздалегідь зважте, яку суму покладете у конверт, або ж придбайте бажаний подарунок (можливо, ви знаєте, що б хотіли отримати у дар наречені, чи вони на європейський манер створили список подарунків, і вам потрібно лише купити щось з нього)
  • вигадайте оригінальне привітання – постарайтесь створити власну промову чи тост, однак, якщо таке завдання дається вам не просто, скористайтеся оригінальними та унікальними текстами поздоровлень від весільного порталу Hot Wedding. У категорії Блогу https://hotwed.com.ua/tosty-i-pobazhannya ви неодмінно знайдете проникливі та гарні слова!

Вдалі і недоречні теми для вітання молодятам

Якщо ви ще досі думаєте, про що саме буде ваш тост молодим, саме час розібратися, які теми підходять для цього приводу, а які – категорично ні.

Серед найкращих тем для святкової промови:

  • кохання (його справжність, безкінечність, міцність)
  • добробут (усе, що стосується розвитку, успіху, збагачення)
  • здоров’я (те, що необхідно для щасливого життя)

Невдалі чи спірні теми для поздоровлення:

  • діти (якщо ви не є близькими родичами пари, будьте обережні, бажаючи дітей – можливо, закохані взагалі не планують стати батьками або ж мають певні проблеми з цим)
  • спогади про минуле (якщо вас і когось з молодят поєднують спогади, уважно обирайте, що саме згадати на святі. Жодних згадок про колишніх, про невдачі, поразки і т.п.)

Якщо ж ви сумніваєтесь не тільки щодо тематики промови, а й до її форми, однозначно, радимо звернути увагу на привітання нареченим у віршах від HotWed.

Бажаємо, щоб підготовка до визначного дня була приємною, а саме весілля – радісним та надихаючим!

Джерело – https://hotwed.com.ua/