З першого погляду може здатися, що на питання “Як вибрати літнє взуття дитині?” дуже легко відповісти. Але якщо у вас або у ваших знайомих є свої маленькі діти, то ви повинні розуміти, з якими труднощами стикається кожен люблячий батько або мати при виборі взуття, а що ще важливіше – першого взуття для дитини. Великий асортимент якісного дитячого взуття представлений на сайті https://kids-sole.com. Тут ви зможете підібрати ідеальну модель для своєї дитини за доступною ціною.

Якраз саме влітку Ви з вашим малюком все частіше будете ходити на прогулянки, більше гратися і просто проводити час на свіжому повітрі. Дуже важливий матеріал, з якого це взуття виготовлене. Він повинен бути пружним, еластичним і легким, щоб дитина могла вільно бігати і стрибати кожного дня. Не варто забувати що матеріал повинен ще й “дихати”, щоб ніжки малюка не потіли в літню спеку, під час довгих прогулянок.

Друге дуже важливе питання при виборі взуття – як вибрати розмір літнього взуття дитині, або ж демісезонного взуття для дітей? На нього відповісти дещо простіше, і вам не потрібно терміново бігти до ортопеда, щоб він проводив всі вимірювання в поліклініці, а в підсумку на майбутнє сам пояснив вам найпростіший спосіб вибрати розмір літнього взуття дитині. Достатньо просто взяти аркуш паперу з олівцем і лінійку з таблицею розмірів. Потім просто обведіть на листку стопу малюка, зробіть точки на найдальших краях контура, відступіть від них на 1 сантиметр і обведіть знову. От і все! Тепер з цим листом ви можете сміливо йти в будь-який магазин дитячого взуття і, прикладаючи його до різних моделей взуття, які ви підібрали, використовуючи значення в таблиці розмірів, вибрати найбільш підходяще для дитини взуття.

Це важливо, тому що від цього залежить комфорт і що не менш важливо – здоров’я дитини. Через вузьке взуття можуть виникнути проблеми з кровообігом, а через занадто велике вашим дітям просто-напросто буде не зручно пересуватися.

І нарешті третій пункт – завершальна відповідь на питання як вибрати літнє взуття дитині? Це вибір моделі літнього взуття для дітей. Від цього пункту залежить дуже багато чого. Він визначає рівень активності малюка, визначає місця, де він зможе без проблем гуляти і час, який дитина зможе проводити в обраному взутті.

Найчастіше вибір робиться між основними моделями, такими як сандалі, відкриті туфлі, кеди з кросівками та сланці. Кожна модель має свої переваги і свої недоліки. За сандалями зручно доглядати, в них ніжка дитини буде дихати, але вони слабо захищають від попадання бруду або піску, що може викликати дискомфорт. Відкриті туфлі краще фіксують ногу і надають належний захист, але в них стопа дитини не завжди отримує достатню кількість повітря. Кросівки прекрасно підходять для активного відпочинку, але при цьому їх необхідно підбирати так, щоб вони були еластичними і зручними, інакше через постійний рух малюк може натерти собі ногу.

І нарешті сланці – ідеальний варіант в спекотну літню погоду і для пляжу, проте через відсутність задника в них не рекомендується постійно гуляти дітям, у яких ще не закінчився процес формування стопи, що може привести до не найприємніших наслідків.

Розібравшись з усіма цими трьома пунктами, ви зможете ідеально підібрати своїм дітям літнє взуття, а що ще більш важливо – правильне взуття для малюків. В якісному взутті Ваша дитина проведе прекрасне літо, повне веселих ігор та забав!