Натуральна косметика безпечна у використанні. Її створення екологічне, а засоби не тестуються на тваринах.

Щодня дівчата всього світу користуються доглядовою косметикою, яка дозволяє шкірі залишатися молодою і красивою. Причому дедалі більшої популярності набирає натуральна косметика. Фахівці українського бренду Marie Fresh Cosmetics розповіли про її особливості та ефективність.

Яку косметику називають натуральною?

Будь-яка натуральна косметика містить природні компоненти — натуральні активні інгредієнти та комплекси, екстракти рослин та олії. Замість синтетичних консервантів у ній використовуються рослинні — із цукрової тростини, кукурудзи чи пальмової олії. Це надає засобам декілька переваг:

  • відсутнє «звикання» шкіри до конкретної косметики;
  • швидка та ефективна дія;
  • хороша сприйнятливість шкіри до такої косметики.

Необхідно також згадати про деякі мінуси натуральної косметики:

  • деякі компоненти можуть викликати алергію — перед першим використанням нового засобу рекомендується зробити алерготест;
  • вартість натуральних косметичних засобів буде дещо вищою, ніж у синтетичних засобів.

Чому ще варто використати натуральну косметику?

Виробництво та використання натуральної косметики — шлях до усвідомленого споживання та піклування про екологію. Створення таких препаратів пов’язане з меншою шкодою для довкілля.

Ще один позитивний фактор полягає у тому, що натуральна косметика найчастіше тестується на добровольцях, а не тваринах. Її використання дозволяє отримати позитивний ефект та підкреслити турботу споживачів про природу.

До речі, навіть запах натуральної косметики відрізняється на краще. Він не такий насичений і різкий, як у синтетичної, має менше ароматів і барвників.

Поради щодо вибору натуральної косметики

Ці кілька порад допоможуть вам зробити правильний вибір:

  • Якщо ви страждаєте від харчової або сезонної алергії, є сенс перевірити, як шкіра відреагує на нову косметику — зробіть тест на алергічну реакцію.
  • Проконсультуйтеся із професійним лікарем-косметологом. Він визначить ваш тип шкіри та підбере необхідний комплекс косметичних засобів.
  • Якщо ви складаєте програму догляду самостійно, не забудьте, що кожен тип шкіри найкраще відреагує на засоби, що були розроблені спеціально для нього.
  • Перед тим як замовити косметику онлайн у незнайомого бренду, пошукайте відгуки — так ви зрозумієте, чи заслуговує бренд довіри.

Замовляйте натуральну косметику Marie Fresh Cosmetics, щоб ваша шкіра ще довго залишалася молодою та сяючою!