Іноді жінки жартують, що знайти для себе хорошого б’юті-фахівця часом важче, ніж вдало вийти заміж. Адже з одного боку, перукар або nail-майстер повинен мати відчуття прекрасного, як митець, а з іншого бути хорошим фахівцем в більш прикладному плані, піклуючись про стан вашого волосся і нігтів. Багато хто прагне шукати «того самого» майстра, постійно змінюючи салони краси, а тому варто зупинитися на тих факторах, які і покажуть вам, що саме цей майстер буде найкращим. Як знайти хорошого фахівця, а не плакати перед дзеркалом після відвідування салону? Пропонуємо кілька простих способів.

Метод №1: сарафанний

 Один з найбільш надійних варіантів пошуку «свого» фахівця – розпитати знайомих. Вам подобається стрижка подруги або манікюр сестри? Запитайте контакт її майстра, поцікавтеся, чи комфортно з ним працювати. Якщо ви не сором’язлива, можна звернутися до перехожих жінок, зачіска / стрижка / манікюр яких вам сподобалися. Скажіть про це людині, зробіть комплімент і поцікавтеся, чиї золоті руки створила таку красу. Якщо людина адекватна і не скнара, вона поділиться з вами настільки таємною інформацією. Ще один непоганий сарафанний інструмент – форуми, на них зараз обговорюють все: від вагітності, переїздів до навчання в б’юті-майстрів.

Метод №2: соціальний

 Б’юті-майстра в своєму місті можна знайти за відповідним хештегом в Інстаграм. На сторінці фахівця можна почитати відгуки, подивитися на самого майстра і його роботи. Більшість фахівців ведуть аккаунт в інстаграм, де публікують свої роботи. Однак будьте уважні: на фото може бути накладено фільтр, через який відтінок волосся може бути не зовсім таким, як в реальності, а недоліки стрижки приховані романтичними локонами. Тому будьте уважні і розглядайте фотографії прискіпливо. Якщо вам сподобався фахівець, завітайте до нього на попередню консультацію. При особистому спілкуванні ви зможете зрозуміти, «ваша» це людина чи ні, наскільки вам комфортно в контакті з ним, а також оцінити підхід до справи і професіоналізм. І вже потім приймати рішення, запишетесь ви на послугу або будете вибирати далі.

Метод №3: поступовий

 Готуючись до кардинального перетворення, але не маючи перевіреного фахівця, краще почати з малого. Попросіть нового майстра підрівняти вам чубчик або обстригти посічені кінчики. При взаємодії важливо звертати увагу буквально на все: охайність фахівця, акуратність виконання роботи, ввічливість при спілкуванні і, звичайно, кінцевий результат. Якщо всі перераховані вище чинники вас влаштують, можна переходити до більш складних процедур – фарбування, модельної стрижки, нарощування. Якщо раптом фахівець не сподобається, ви не ризикуєте зіпсувати зачіску або манікюр.

Метод №4: ультрасучасний

 Багато майстрів вже користуються програмами для онлайн-спілкування з клієнтами і запису їх на прийом. Це дуже зручно і для фахівців, і для клієнтів, адже там можна подивитися профіль майстра, приклади його робіт, зайнятість (а це теж показник затребуваності, а значить, і якості). Використовуючи додаток GOBEAUTY, можна звузити пошук до цільового: вказати потрібне місце салону, перелік послуг, вартість. Це дуже зручно і швидко, адже вам не доведеться шерстити інстаграм і гугл в пошуках профі і розпитувати знайомих. Майбутнє за новими технологіями.

 Завантажити додаток можна за посиланнями:

Версія для Android  Версія для iPhone