Чистку обличчя відносять до однієї з найбільш затребуваних процедур в сучасній косметології. Вона може виконуватися різними способами, однак найбільше поширення сьогодні отримав УЗ-пілінг. Такий вибір пояснюється використанням в ході даної процедури ультразвуку, що дозволяє ефективно і абсолютно безболісно очистити шкіру, не завдаючи їй шкоди. Крім того ультразвуковий пілінг є досить універсальним методом чистки, який можна використовувати для всіх типів шкіри, у тому числі з підвищеною чутливістю і ураженої куперозом. Дізнатися більше про ультразвукову чистку обличчя та записатися на процедуру в Харкові можна за посиланням https://maharaja.com.ua/spa/procedure/cosmetology/chistka-s-ultrazvukom.html.

Виконання ультразвукового пілінгу сприяє:

  • ефективному очищенню шкірних покривів від забруднень;
  • видаленню «мертвих» клітин шкіри;
  • відкриттю проток сальних залоз, що дозволяє зменшити їх в розмірах;
  • виконання «мікромасажу» шкіри, прискорює процеси обміну речовин в клітинах, а також забезпечує поліпшення кровотоку і циркуляції лімфи.

Результат на обличчя

УЗ-чистка дозволяє освіжити і зволожити шкіру обличчя, а також зробити її м’якшою і розрівняти дрібні нерівності. Також, завдяки підвищенню місцевого кровотоку і лімфообігу, знижується набряклість.

Відзначається, що після такого пілінгу, роговий шар шкіри, що складається з відмерлих клітин, стає тоншим. По закінченню чистки на оброблену шкіру наносять креми і маски, які допомагають краще проникати активним речовинам вглиб шкірних покривів.

Механізм дії

Ефект дії ультразвукового пілінгу заснований на поширенні ультразвукових хвиль, що генеруються випромінювачем, що контактують від верхніх шарів шкіри до тканин, розташованих нижче. За рахунок цього в епідермісі створюються коливання високої частоти, що дозволяють видалити шар відмерлих клітин і глибокого бруду. Потужність коливань налаштовується таким чином, щоб живі клітини не отримали ушкоджень.

Хід виконання процедури

Ультразвукове очищення не вимагає попереднього розпарювання шкіри. Для цього достатньо лише зняти макіяж і зробити стандартне очищення шкіри. З метою кращої передачі ультразвукових коливань, шкіру слід змочити рідиною. Основним елементом апарату, який використовуэться для виконання процедури, є металева «лопатка». Її лікар-косметолог плавно пересуває по шкірі.

При цьому пацієнт не відчуває ніяких неприємних або хворобливих відчуттів, по аналогії з видаленням чорних цяток при мануального чищення. Він відчуває лише м’які дотики металевої пластини, тому ніжна шкіра обличчя зберігає свій первозданний вигляд без пошкоджень і розтягувань. Завдяки цій особливості багато молодих дівчат, що стежать за станом свого обличчя, використовують дану процедуру.