Манікюр відноситься до обов’язкової процедури по догляду за зовнішнім виглядом людини. Декоративний манікюр – прерогатива жінок, але гігієнічний – сучасним чоловікам необхідний, так само, як і жінкам. Зрозуміло, що всі процедури краще виконувати в салоні, але зайнятість сучасних людей вчить піклуватися про свої ручки самостійно. Для цього потрібно мати бажання і стартовий набір для манікюру. Для того щоб почати робити самостійний дизайн нігтьових пластин із застосуванням гель-лаків, і не розчаруватися в своєму умінні і майстерності, достатньо один раз придбати якісний комплект з усіх необхідних продуктів для манікюру. Тим більше що купити набір для гель лакового манікюру зовсім не проблема, а зробити це можна за посиланням https://4nails.ua/. Маючи все необхідне і знаючи технологію трифазного покриття, можна досягти ідеального результату.

Стартовий набір pnb – краще рішення для професіонала і любителя

Для виконання манікюру необхідно мати найнеобхідніше, а саме це все і включено в комплект ПНБ. Купуючи PNB “Лайт”, ви отримуєте:

  • Спеціальний засіб для підготовки нігтьової пластини PNB Nail Prep 165 мл;
  • Безкислотний праймер PNB Bond Control 15 мл;
  • Універсальне покриття (база та топ 2в1) UV / LED Titanium Base / Top Coat 2-in-1 PNB 8 мл;
  • Один гель лак PNB на вибір клієнта об’ємом 8 мл;
  • Засіб для зняття липкого шару PNB Cleanser 165 мл;
  • Засіб для зняття гель лаку PNB Ger Remover 165 мл;
  • Пилка “крапелька” PNB 180/240 грит.

Купуючи стартовий набір в магазині 4NAILS ви отримуєте не тільки все необхідне для манікюру, але й якісні засоби за приємною ціною. Оскільки вартість засобів, що є в наборі набагато вища за його ціну.

Незамінна лампа для гель лаку

Робота з гель лаками буде бездоганною при дотриманні всіх пунктів технологічного процесу. Обов’язково знадобиться лампа pnb. Кращим варіантом є світлодіодний UVLED апарат. Абсолютна новинка, забезпечує роботу без перегріву. Особливо рекомендується використання в професійних цілях, але для тих, хто часто робить манікюр в домашніх умовах така лампа – оптимальне рішення.

Апарат має унікальні характеристики, має гарний ергономічний дизайн. Процес полімеризації гель лаку на нігтях з ним можна виконувати одночасно на 5-ти пальцях! Його використання – п’ятдесят тисяч годин роботи. Максимально зручна лампа має знімне дно і знімні силіконові подушечки. Їх в комплекті 3 – чорна, червона і сіра.

Крім цього, купуючи стартовий набір у магазині 4NAILS у вас є виключна можливість придбати будь-яку лампу зі знижкою 15%.

Як бачимо, для того, щоб нігтики заграли красою, потрібно купити набір манікюрний pnb, лампу pnb і, витративши зовсім небагато часу, можна буде милуватися своєю чудовою роботою цілих 3 тижні!