Всі хочуть добре виглядати, чи не так? Жінки годинами працюють перед дзеркалами, намагаючись зробити ідеальний макіяж або просто зачіску. Сьогодні у Львові є безліч салонів, які надають косметологічні послуги.

Косметолог працює з волоссям, шкірою, нігтями і макіяжем, це ніби як оператор краси. Більшість косметологів працюють в салонах краси, і у багатьох є свій бізнес. Деякі працюють в унісекс-магазинах, перукарнях, універмагах, лікарнях, санаторіях, і готелях у Львові. Косметологи працюють з багатьма видами косметичних засобів і часто продають їх також в своїх салонах.

Популярні косметологічні послуги за останній час, якими часто користуються жителі Львова

  1. Лазерне шліфування обличчя. Це процедура глибокого пілінгу, де за допомогою лазера знімається верхній шар шкіри. Завдяки цій процедурі, шкіра стає чистою, ніжною і молодою.
  2. Шугарінг. Використовуючи комбінацію цукру і води, ця процедура пропонує більш природну альтернативу традиційному воску. Більшість салонів використовує мед для більш м’якого відлущування і більш гладких результатів в цілому.
  3. Lash Lifts. Подібно хімічній завивці для вій, ця нова процедура (відома як LVL) задає форму вашим натуральним віям за допомогою хімічного розчину. Процедура додає об’єму і подовжує вії. Результати можуть тривати не менше восьми тижнів, тож якщо ви хочете мати більш чіткий погляд, обов’язково запишіться на процедуру.
  4. Hydrafacials апаратний догляд ха шкірою. Визнаний найпопулярнішою косметичною процедурою 2019 року (вона проводиться кожні 15 секунд по всьому світу), Hydrafacials – це новітній спосіб отримати сяйво. М’яка версія дермабразії, в якій використовується пристрій з тонким кінцем для глибокого очищення перед регідратацією шкіри поживними активними інгредієнтами. Вона підходить для всіх типів шкіри і, як кажуть, забезпечує ефективні і стабільні результати всього за 30 хвилин – відновлюється текстура, повертається тонус шкіри, зникає роздратування, а також вугрі після декількох процедур.
  5. Львів, місто, де лазерна епіляція користується великим попитом. Завдяки цій процедурі радикального видалення волосся, з руйнуванням волосяних фолікулів за допомогою лазерного випромінювання, можна спокійно відпочивати на морі або пляжі.
  6. Лазерні маски для обличчя. Один з найпопулярніших методів лікування – лазерний догляд за обличчям – спосіб усунення темних плям і гіперпігментації. Косметологія зупиняється на досягнутому – з 10 лазерами, використовуваними для різних процедур по догляду за шкірою, кожен з них може бути націлений на різні проблеми, включаючи прищі. Хоча лазерні процедури ефективні, вони повинні бути частиною довгострокового режиму догляду за шкірою – не думайте про них як про одноразову швидку допомогу і вирішення проблеми. Просто будьте терплячі, результати того варті.

Косметологія Львів швидко вдосконалюється, сьогодні можна зробити будь-яку процедуру, відповідно до Ваших переваг. Кожна жінка прагне виглядати гарно, не дивлячись на вік. У цьому їй допомагають косметологічні послуги.