В цій статті розповімо про легендарний американський бренд і його останні новинки — унікальну туш і тональний крем з колекції 2019 року Double Wear.

Історія легендарної жінки

Назва бренду — це ім’я і прізвище його засновниці, американської self-made жінки, яка змогла створити власну імперію краси і принесла в б’юті-індустрію масу нововведень. Все почалося ще 20-х роках минулого століття, коли угорський хімік Джон Шоц, за сумісництвом дядько Есте, у себе в сараї створив свій перший крем для обличчя. Есте, будучи ще школяркою, відразу зацікавилася продуктом свого родича, перевірила його ефективність на собі і почала поширювати крем серед своїх подруг і однокласниць.

Коли дівчина виросла, її інтерес до сфери косметичних засобів виріс разом із нею. Одного разу, коли Есте прийшла в перукарню, щоб зробити зачіску, власниця салону похвалила стан шкіри дівчини, у відповідь на що жвава Есте в подробицях розповіла про засіб свого дядька. Через пару тижнів дівчина повернулася, щоб провести презентацію, що у неї вийшло просто чудово. У цей день Есте зрозуміла, що хоче присвятити своє життя цій сфері і здобути «владу для створення краси».

Втілити всі свої мрії Есте змогла у власному косметичному бренді, який незабаром перетворився в справжню корпорацію краси для жінок по всьому світу. Сьогодні бренд Estée Lauder відомий кожному візажисту завдяки своїй декоративній косметиці і засобам для догляду найвищої якості.

Про колекцію Double Wear

Презентація колекції Double Wear відбулася в 2019 році і моментально привернула до себе увагу експертів по всьому світу. В Double Wear увійшла маса косметичних засобів преміальної якості: тональні креми, консілери, праймери, матуючі пудри, тональні флюїди, коректори, туші, олівці і підводки. Особливу увагу творці приділили підбору відтінків. Завдяки великій палітрі з цієї колекції можна підібрати тональні засоби для абсолютного будь-якого відтінку шкіри.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Стійкий тональний крем із серії Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place makeup викликав справжній фурор в світі краси. Унікальний засіб поєднує в собі легкий і стійкий тональний крем і захист від сонця SPF 10, зберігаючи всі ці характеристики протягом 24 годин. Фахівці Estée Lauder стверджують, що з косметикою з цієї колекції жінкам більше не потрібно носити при собі дзеркальце, так як контролювати і поправляти макіяж не доведеться, адже ввечері він буде таким самим, яким його нанесли вранці.

У палітрі цього тонального крему представлено 29 відтінків, що дозволяє кожній жінці підібрати свій ідеальний тон. Крем якісно маскує всі недоліки шкіри, при цьому не закупорює пори і забезпечує ніжний догляд і захист від згубного впливу сонячних променів. Крем Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place стійкий до вологи і впливу температур, не стирається і не мажеться, зберігаючи ідеальний тон шкіри до 24 годин.

Туш з ефектом миттєвого подовження з колекції Double Wear

Новинка з колекції Estée Lauder Double Wear моментально полюбилася цінителькам якісної косметики і ефектних вій. Унікальна форма щіточки максимально розділяє і фарбує вії, роблячи їх більш пишними і довгими. Стійкість до 15 годин забезпечується унікальною формулою Smudge-Shield, завдяки чому туш не розмазується, не розтікається, легко протистоїть змінам рівня вологості і високим температурам.

Туш з колекції 2019 року швидко стала однією з найпопулярніших серед професійних візажистів. Це обумовлено шикарним ефектом і стійкістю, а також максимально простим нанесенням. Легка формула подовжує вії без обважнення, запобігає злипанню і утворенню грудок.

Незважаючи на стійкість, туш легко змивається великою кількістю теплої води або засобом для зняття макіяжу, що робить використання цього продукту ще більш простим і приємним.